diumenge, 10 de febrer del 2013

Per molts anys

Avui la meva mare ha fet anys, i li he fet un petit obsequi amb una foto dels seus quatre nets junts. Estan guapos oi?. La foto és d'aquest estiu, aprofitant un dia que els tenia tots per casa. 
Un dels primers projectes que vaig fer per la meva mare va ser aquest, i llavors eren tres. I ja ho veieu, la família ara és més nombrosa, més gran i tots quatre son un encant. 


En aquest cas he optat per un porta-retrat de Ikea com el d'aquell dia de 2008, però de la mida petita. És un marc ideal quan utilitzes volums en les composicions.


La foto està per sobre del paspartús de cartró i a sota hi té foam adhesiu, cartolina crema, algun retall de paper decorat, una mica de punta, i algunes etiquetes i decoracions.


I també m'he apuntat a la moda dels fils. He agafat fil de fer punt de creu i he separat tots els fils fent una mica d'embolic amb tots ells. Penso que dóna una  nota de color. Sí, realment m'agrada.


I és clar que no podien faltar les meves etiquetes.Aquesta és del kit "Dolces Paraules", que aviat estarà disponible a la meva botiga on line. Totes elles tenen uns color molt neutres que van bé amb qualsevol combinació.


Per entregar-li vaig reciclar una bossa kraft d'una botiga, a la que li vaig tapar el nom amb paper decorat i vaig completar amb una etiqueta del kit "Anys" i una altra amb la inicial del seu nom.


Com és normal a ella el que més li ha agradat és la foto, però de fet no m'extranya, a mi també és el que més m'agrada, i després les etiquetes, clar.

5 comentaris:

  1. Hola Maica,
    Estan maquíssims!!! M'agrada molt la senzillesa amb la que l'has fet, combinant-la amb aquests preciosos detalls.
    Kissitos!!!

    ResponElimina
  2. Un regal molt bonic, la veritat és que la fotografies és preciosa i está'n tots guapíssims. M'encanta. . Petons i felicitats per la teva mare!

    ResponElimina
  3. m'encanta!!!
    sempre et queda tot taaant net...es preciós!
    La teva mare fa anys el mateix dia que el meu home...jejeje...
    Una abraçada,
    Núria

    ResponElimina
  4. Quina patxoca que fan tots!! Estan molt guapos i el detall és preciós, com sempre!!

    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Hola Maica, ja saps que fa mooolts de temps que et segueixo i m'encanta tot el que fas!! T'he deixat un petit reconeixement al meu blog:

    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/2013/02/3-liebster-award.html

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails