diumenge, 10 de febrer del 2008

Feliços per sempre




Avui és l’aniversari de la meva mare. Li he regalat aquest scrapbooking, aprofitant aquestes fotos que tant m’agraden del Pol, la Berta i la Júlia, on els veig realment feliços.
Penso que a ella també li ha agradat, tot i que aquests dies està una mica pansida, li fa mal un genoll, i l‘han d‘operar.
Tant de bo ella es pogués sentir com aquests nens en el moment de fer la foto : feliç per sempre, que les coses negatives perdessin importància, i que cada dia fos divertit i sense problemes.
Bé, suposo que això ho volem tots.

Aquesta vegada he utilitzat els següents materials : El paper del fons es de Amy Teets - Sunporch i l’he baixat de ShabbyPincress. El de la rodona i el requadre també és de la mateixa col.lecció.
Les fotos s’han imprès a Foto Estudio Damian de La Llagosta.
La rodona l’he fet amb un Bazzil Basics really big chips de 10 cm. Les lletres son adhesives de color blanc de Doodlebug-simple sweet, però les he pintat amb Distress ink de Tim Holtz - Shabby Shutters, perquè no volia un color tant blanc. Per sota del cercle he enganxat unes cintes de American Crafts , i finalmente un Journaling spot de Heidi Swapp on he estampat la data amb uns segells acrílics de Autumn leaves- Messy dates i pintura de Dabber color Willow
.
El marc és de Ikea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails