dimarts, 11 de setembre de 2012

pE | 2012 del 19 d'Agost fins el 9 de Setembre, el final.


Després del break amb el projecte de la Maria, torno a la càrrega amb el projectEstiu | 2012. Les fotos estan fetes, el diari quasi també i només falta la feina de maquetació, imprimir i decoració. Sí, ja sé que és una bona feina, però el resultat compensa a cada moment. Només espero que no s'endarrereixi molt, ja que vull compartir el meu projecte amb els meus nous veïns de Jafre, bàsicament perquè ells també en son protagonistes.

Ara retrocediré en el temps fins el dia 19 d'Agost : acabo les meves segones mini-vacances i deixem al Pol a Torre Valentina, amb el seu super-cosí Roger. Ja el podeu veure aquí tot somrient, amb una setmana de platja i aventures per començar.


I a Sabadell hi falta gent. La Berta i jo fem una treva, ara que ja se li ha acabat la "fiestuqui", i jo em dedico a la productivitat empresarial, o sigui a treballar, unes horetes fora de casa i tot això...


I mireu qui ens ha vingut a veure !!! Les princeses del Pallars.


Son com la nit i el dia, el sol i la lluna, la sal i el sucre.


I passa la setmana, arriba divendres i marxem de nou. Estic esperant el Joan i la Berta al carrer i faig una foto d'una part de la meva nova empresa.


Però sens dubte m'agrada més aquesta vista...aquesta dona estirada.


Al Pol ja l'hem anat a buscar, se li ha acabat la diversió amb el seu company de batalles.


I comença la nostra, la Moritz al local social..


I un fantàstic sopar a casa els Castanyer : carn a la brasa i pa amb tomata.


26 d'agost i de nou a Sabadell. Altre cop la rutina i també una mica de jardineria


I també una mica de feina per la Berta : el Joan li fa fer una pàgina web. Ella s'hi posa i ja està : té papa.


Jo no tinc gaires coses per explicar durant les meves setmanes de feina : noves responsabilitats, aprendre, millorar, intentar organitzar, compartir i demostrar. I a la tarda intentar fer scrap i preparar el nou curs que ja començarà aviat, aconseguir llibres de segona mà i comprar el material abans que pugi l'Iva.

El bo i millor comença a Jafre : divendres 31 d'agost amb tramuntana.


Un tallat a Torruella i de passada comprem tomàquets i altres verdures, per allò de no perdre el costum de comprar alguna cosa.


I cap al tard anem a Gualta a recollir la Berta. Darrera d'ella coneixem gent nova, pobles de l'entorn i també gaudim del paisatge.


Diuen que si la tramuntana comença en divendres, dura tota la setmana. No ho sé, però el dissabte a Sant Martí d'Empuries no hi ha dia de platja.


Doncs ja que no es pot anar a la platja, anem caminant fins a Colomers, un poble ple de pujades i baixades, i amb un arbre que porta mitjó. 


Amb tramuntana i tot ja és el 2 de setembre. Deixem Jafre i baixem una mica, fins a Calella, on podem gaudir d'una estona de piscina i un dinar amb els pares.


Ja treballo matí i tarda, menys temps per l'scrap, per endreçar, menys temps per tot. 
Però ja m'agrada estar ocupada. N'hi ha que de tant temps no saben què fer-ne. I no miro a ningú...


Fletxes, direccions, sentits : els meus nous dissenys de MdeMini tenen molt a veure amb les fletxes. I és que tots busquem el camí, no ?.


Però mireu que tenim aquí : Festa Major de Jafre. També de Sabadell, ja ho sé, però la de Jafre no ens la podem perdre. Ja tornarem el diumenge perquè la Berta vagi a Barraques de Sabadell.


Dissabte matí : Bicicletada, amb la participació del Joan i el Pol. El Pol fa el circuit dels 10 Km i el Joan 20 Km (encara no s'ho creu).


Dissabte tarda : pujada al campanar de Jafre. Molt interessant, amb una explicació plena de detalls històrics i anecdòtics

Una de les campanes. Inicialment eren 4, però una va sortir volant durant la guerra civil.


I aquí ben contenta jo de sortir d'una escala de cargol d'aquelles que et tallen la respiració.


Dissabte tarda-vespre : partit de futbol Cadet, reunió de mames que baden i papes que criden als nens que juguen i a l'àrbitre. Sobretot a l'arbitre.


Fer fotos esportives és molt difícil. No enganxes mai res.
Al final passo del partit.


Fins que em renyen...


Diumenge matí : baixada amb caiac pel Ter. Toma ja !!! 7,5 km. 
Va ser preciós, envoltats de boirina i una pluja fina, també esgotador i estressant a estones, perquè una sempre rema cap on no toca. L'any que ve ho faré més bé, segur que sí. 


Després de la baixada, un vermut amb olives, patates i escopinyes.
I per dinar :


Boníssim, un bon i suculent final per la nostra primera Festa Major a Jafre.

I aquí acaba el recorregut fotogràfic d'aquest projectEstiu, començat el 24 de juny, Sant Joan. Aviat podreu veure'n més pàgines en el meu àlbum, amb més fotos, amb paraules, i amb molts records, alguns escrits ja en aquestes entrades.

La darrera foto d'avui, Onze de Setembre, és aquesta fantàstica senyera, la millor que he vist en molt temps, penjada a Jafre.I avui la meva cançó és el "Sale el Sol" de la Shakira, per tots aquells moments que no ho esperes i surt el sol. Cal tenir-los sempre presents.


1 comentari:

Related Posts with Thumbnails