diumenge, 20 de maig del 2012

Per molts anys guais

El passat 17 de maig el Pol va fer tretze anys. I avui hem fet una petita festa amb els amics i com altres anys he preparat una targeta amb foto del grup, que aquest any era de 6 en total. 

La targeta és de mida 30,5x10 cm, doblegada per la meitat, de manera que queda a 15x10, l'espai necessari per una foto d'aquesta mida.
Els papers utilitzats son altre cop els de ILS, i per no perdre el costum he utilitzat dues etiquetes dissenyades per mi i una mica més de decoració.


Aquest és un nou disseny d'etiqueta de per molts anys : "Per molts anys guais". Sí, ja sé que la paraula "guai" no existeix, però he pensat que tampoc era tant important. Desitjo de tot cor que el Pol tingui molts anys guais i ho passi tant bé com sigui possible amb els seus amics. Tant bé com ho ha passat aquesta tarda amb el Bernat, l'Aitor, el Jan, el Víctor, i com no hi podia faltar, la Maria.



Que passeu una bona setmana.

4 comentaris:

  1. Primer felicitats endarrerides per Pol T'ha quedat una targeta preciosa, i l'etiqueta és molt original, a mi m'agrada. Un petó.

    ResponElimina
  2. Per molts anys al príncep de la casa!!
    Les etiquetes són super guais!! Jo les vull!!!! Jejeje...
    Petons Maica,
    Núria

    ResponElimina
  3. Son molt boniques! quin record més xulo per a tots! Enhorabona!

    ResponElimina
  4. Felicitats d'entrada!!!
    I com sempre desde que veig els teus projectes m'encantan.
    Ja he començat jo també amb els meus.
    Graciès Maica per donar-me l'empenta.
    Un petò

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails