diumenge, 6 de maig de 2012

Week in the life - Hola Dilluns

Ja tinc el projecte acabat. Ha estat necessari un sprint final ja que aquest propers dies no me'n podré encarregar i el volia acabar ja. És un tipus de projecte que s'ha de fer de seguida per no perdre el fil que queda de la setmana.

En primer lloc dir-vos que la tapa ha canviat completament. I aquesta n'és la versió definitiva. Simplement vaig agafar gesso i vaig pintar-la. El títol del projecte queda igual, Hola Dilluns, però a mi que m'agrada simplificar  : "hd". Podeu veure el meu post sobre la preparació aquíI ara començareu a veure alguns nous dissenys d'etiquetes. Espero que us agradin les novetats. No només han de servir per un Week, sinó que a qualsevol dietari o llibre de vacances, qualsevol tema temporal... hi poden anar bé, altres tenen un caràcter més personal i directe i també hi ha una novetat amb càmera.

Aquest primer full de paper decorat està enganxat a la tapa.


I aquí comença l'àlbum, que com podeu veure està enquadernat amb wiro.
Els fulls utilitzats tenen un nº imprès que coincideix amb el dia.
Aquest projecte no segueix l'esquema clàssic del Week, on es pressuposa que s'han de fer moltes fotos de cada dia, amb diferents moments del dia o amb accions o tasques variades. El que jo he fet ha estat escollir una sola foto per cada dia i escriure bastant, i aquest cop a mà, de manera que el projecte esdevé més un diari que cap altre cosa.


M'agradaria ensenyar les composicions realitzades per les decoracions, però el diari és bastant personal, de manera que us en mostraré petites parts.


Aquest va ser un "Punt de llibre dedicat" que vaig fer fa dos anys, i que ara he aprofitat per escriure-hi una poesia de J.Salvat Papasseit.


He intentat combinar l'estampació amb la màquina de cosir, les restes de paper decorat i altres peces de decoració. Volia ser un projecte amb més tècnica del que faig darrerament, sobretot perquè veig coses fantàstiques per internet i m'agradaria fer-les. Un cop posada sempre em surt la vena minimalista i aquesta barrera a creuar la zona segura en pro de la realització i finalització "correcte" del projecte. Que hi farem...


Combinant etiquetes amb la Tag Maker.Ja estem a dimarts. I sí, és un tros de bossa de patates això que veieu aquí.


La nena, després de 1500 intents d'auto-retrat.
Dimecres. Els papers de ILS només tenen 3 fulls a doble cara per col.lecció. De cada full n'he tret dues pàgines 15x23 cm i me'n ha sobrat per les decoracions, en total 6 pàgines, i la pàgina que em mancava l'he cobert amb aquesta cartolina amb textura.L'altra nena. Les fotos tenen una certa relació amb fets escollits del dia, i el dimecres va ser el dia que vaig acabar el projecte de Setmana Santa. Ha estat un projecte que m'ha agradat molt fer, perquè és el primer dels nostres dies a Jafre.


Dijous.

Una altra novetat amb càmera


Divendres. Aquesta pàgina va ser especialment accidentada.

Hola dissabte. Ha resultat un projecte molt decoratiu, massa i tot. De tant en tant és agradable però no és la meva línia a seguir.

I diumenge, Jafre, junts, sol i llibertat.
El comiat. Tots 4 tenim un moment en aquest Week-Diari, però bàsicament és un recull dels meus pensaments i fets viscuts durant aquesta setmana, alguns certament trists i altres menys, i altres alegres. És el que hi ha.


Punt i final.

4 comentaris:

 1. Un treball preciós! M'agrada com t'ha quedat la tapa amb els canvis, les etiquetes i tots els detallets que li has posat a les diferents fulles, l'estructura, tot meravellós. Un petó.

  ResponElimina
 2. És una línea que pots seguir sense problemes perque t'ha quedat molt bonic!
  Un petonàs

  ResponElimina
 3. Beautiful creative work!
  -elin-

  ResponElimina

Related Posts with Thumbnails