dimarts, 24 d’abril del 2012

Week in the Life 2012


Un any més no podia faltar a la cita del Week in the Life. La setmana passada vaig estar rumiant sobre quin format donar-li al projecte mentre enllestia altres coses, però com em sol passar fins ahir no vaig donar-li una forma definitiva i vaig tallar els papers.

Aquest any utilitzo una tapa que tenia guardada. Es veu una mica massa negre, però no tenia altre color de manera que ja està bé. La mida interior del paper decorat és 15x23, igual que la mida de les fotos, de manera que he utilitzat 3 fulls de 30x30 cm d'una col.lecció de ILS i un full de cartolina amb textura, en total 7 peces per cada un dels dies de la setmana.


Vaig pensar que podia fer el títol com altres anys, One Week, 1 Setmana... però donat que darrerament simplifico a totes hores he pensat que un "Hola Dilluns" quedava d'allò més convincent.
I aquest és el títol del projecte : "Hola Dilluns".


Quan estigui acabat ja ho explicaré millor però aquest any he optat per fer poques fotos i escriure bastant.
De moment estic anant amb el Ipad a tot arreu i vaig escrivint el que penso, llistes de coses per fer, comentaris... Després el text el passaré per un corrector i finalment el reescriuré a mà en aquests fulls que he tallat i que si no recordo malament son d'un llibre d'inventaris o de balanços. Com podeu veure vaig agafar els fulls que coincideixen amb els dies que es fa el projecte.

També podeu veure que hi ha una etiqueta per cada dia de la setmana, que aniré col.locant enganxada a cada full de paper decorat. Les etiquetes les he dissenyat jo i estan disponibles a ca la Momo de Palamós.



I les fotos ?. No tinc masses ganes de fer fotos del meu rollo quotidià, de manera que he pensat fer una sola foto cada dia (o alguna més, depèn) d'algun fet seleccionat que pensi que és el fet significatiu del dia. Crec que aquest projecte podria fer-se sense fotos, només amb text. El text expressa prou bé tot allò que passa i tot el que arribem a fer sense donar-nos compte, però no vull deixar d'incorporar la foto perquè en aquests moments per a mi és una forma de manifestar diàriament que hi ha alguna cosa a destacar, i m'obligo a pensar-hi cada dia.

Vull fer esment també als comentaris de l' Ali Edwards  sobre el projecte, son molt interessants com sempre i t'adones que aquest projecte és un recull de la nostra vida quotidiana, que un cop queda plasmada guanya en valor, i això és molt important. I també cal tenir en compte com canvia la nostra vida en un any : faig aquest projecte des del 2008, i cada projecte té el seu contingut especial i diferent, coses que poder segueixen però també altres que han canviat d'una manera radical.

M'agradaria veure més projectes de Week in the Life a Catalunya, però entenc que totes tenim molta feina i altres prioritats, però tot i així el recomano cada any perquè sense cap dubte el considero un projecte...ara riureu... d'autoajuda i de reflexió personal de vegades necessaria. Ja ho he dit.

4 comentaris:

  1. Hola Maica!!! el projecte segur que sera tan bonic com tot el que tu fas,i la idea es força interesant .....res de riure ,jo m'he fet per mi unes llibretetes per autoajuda i recomprensio del entorn que t'aseguro que m'an anat força be ,aixi que de riure res de res ;) Petons!!

    ResponElimina
  2. A mi m'encantaria fer-ho Maica! Però aquest any no arribo a temps. Jo de moment el màxim que he aconseguit ha sigut un Projecte d'un grup de Flickr que es DIU 52 momentos con mama y papa, i cada setmana pujo una foto amb els meus fills. Moltes gràcies Per compartir-ho.
    Sonia ese
    La teva admiradora.

    ResponElimina
  3. el equip de Fem Scrap sempre seguim am molt de interes els teus treballs

    ResponElimina
  4. Jo m he apuntat a un curs que es diu 31 thingd amb l Ali Edwars...
    A veure si m'en surto!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails