diumenge, 17 de juliol del 2011

LT, La Trepa

Ha arribat el dia d'anar de colònies amb La Trepa. Per la Berta és el seu últim any, tanca una etapa que va començar el 2002. Sí, un grapat d'anys amb el fulard, el cançoner, les trobades del dissabte a la tarda i anar descobrint noves activitats a mida que vas canviant de colla. Pel Pol és el primer any a Mitjans II i la veritat és que no ho porta massa bé.


Sens dubte per la Berta serà una festa des del primer instant fins al darrer.

Pel Pol serà una experiència que forma part de l'aprenentatge, de fer-nos grans, conviure i intentar superar aquelles petites pors que tots tenim. Penso que també seran les seves darreres colònies, i tot i que no les entoma amb la mateixa alegria que la Berta, segur que en sabrà gaudir al costat del seu gran company i amic Ricard .


I un cop més aquest any els hi he preparat unes sorpresetes ben senzilles que els monitors entregaran algun dia durant l'estada.

Per la Berta he preparat un Llibre de Dedicatòries. Com podeu imaginar és una llibreta amb fulls blancs perquè els companys signin o escriguin una dedicatòria.



I els monitors també hi estan convidats.



Realment no sé si la Berta l'utilitzarà. A mi m'agradaria, perquè amb el pas dels anys aquests llibres esdevenen molt especials, però és una decisió que ha de prendre ella.

I pel Pol he fet una carta amb fotos.






És una manera de transmetre-li que el trobem a faltar, sense dir-li directament, utilitzant el personatge del Pingu com a maniobra de distracció. Bé.... coses meves.

I ara : 10 dies per endavant per posar ORDRE a moooollllteeees coses, coses de casa, coses d'scrap endarrerides, actualitzar llistes de pendents de fer......

1 comentari:

  1. Ainss com t'entenc !!! El meu fill va tornar fa tot just una setmana. Eren les seves primères colònies i n'ha gaudit moltíssim.
    Els detallets que els hi has preparat són molt macos, un record per sempre

    Petonets,

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails