diumenge, 5 de juny del 2011

Cal donar gràcies


Aquest cap de setmana he començat el projecte-regal per la mestra del Pol. És un projecte de l'estil del que vaig fer l'any passat per la classe de la Berta, i podeu veure aquí.

Per la classe del Pol he triat un format diferent, aprofitant el meu stock de papers actuals de Jenni Bowlin i el disseny de tapa que vaig fer pel meu projecte Diari Escolar, amb el llapis i tot.

Durant dues setmanes el Pol ha recollit una targeta escrita de cada nen, on jo prèviament havia imprès : "gràcies per" i els pares m'han enviat una foto per mail. Les targetes per si mateixes ja son un tresor, amb frases dolces, mostres d'estimació i de gratitud. Estic segura que la mestra estarà molt contenta amb aquest obsequi, on tots han posat una mica de si mateixos, de la seva lletra infantil, petita o gran, irregular, amb llapis o boli. La foto és el complement perfecte, tal com son ara, mig grans i mig petits. Aviat ja deixaran tots de ser nens i nenes i aquest àlbum sera un record per sempre.

Aviat el podreu veure, tot i que limitadament, ja que no mostraré les imatges dels altres nens. La del Pol ja la podeu veure aquí, tot seriós.

2 comentaris:

Related Posts with Thumbnails