diumenge, 29 de maig del 2011

Corren

Aquest cap de setmana he passat una estoneta treballant en un projecte pendent (com tots) : el passat dia de Sant Jordi vàrem estar a Barcelona, passejant pels carrers del Born i passant un bon dia de Sant Jordi, amb molta gent pels carrers i coses interessants per veure.

D'aquesta sortida n'he volgut tornar a fer un àlbum bastant digital, amb la meva pròpia maquetació de les fotos i alguns elements digitals com a decoració bàsica. Les 5 pàgines de mida 20x20 cm esdevindran un petit àlbum de 10x20 cm, vertical. Però el resultat final el mostraré d'aquí uns dies ja que les fotos les portaré a un centre de revelatge.

El text utilitzat, com en aquest altre projecte, torna a ser una cançó : "Corren" de Gossos i Macaco. La lletra no té res a veure amb les fotos, però d'altre banda penso que és una cançó molt especial, que t'acompanya i que et diu una gran veritat que és present en l'essència de qualsevol dels meus projectes : Corren pels carrers paraules que no s'esborren, imatges que no se'n van.

Avui comparteixo les 5 pàgines digitals d'aquest projecte.







Alguns elements digitals són de Karla Dudley i altres d' Ali Edwards, i la tipografia és Avantgarde.
I si voleu veure el video i escoltar el Corren, podeu fer-ho aquí

2 comentaris:

  1. Que maco!!
    Noia... com s'ha estirat la Berta no???
    Petons,

    Mireia

    ResponElimina
  2. promet, promet... ja tinc ganes de veure-ho acabat!!
    Ptns!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails