dimarts, 22 de març del 2011

18 places for Laura. 2

I  aquesta és la Laura, geni i figura. Tal com comentava ahir el projecte consta de 18 dobles pàgines, una amb fotos de records i diferents moments en el temps i l'altra amb un lloc per visitar durant el seu proper viatge a Nova York.

Aquest segon grup de fotos té 3 fotos de 3 moments diferents. La decoració està acompanyada per unes paraules impreses en cartolina blanca per inject amb la tipografia Adine Kirnberg - Script, mida 30 i després
retallades i enganxades. Aquesta tipografia és la que he utilitzat pels texts en català.


En aquest cas el full on apareix el lloc a visitar té una funda de plàstic petita per l'entrada del museu, i les imatges baixades d'internet i impreses en paper mate.


I aquest és l'espai per les seves fotos.



En el bloc de fotos nº3 he posat aquestes 3 fotos infantils. I és que ara de gran no li hem fet moltes fotos a ella sola, sinó que son més de grup. La decoració sempre combina els dos papers utilitzats, el de l'esquerra i el de la dreta. Tret del primer i últim full que son de Girl's Paperie, tots els altres son de cartolina amb textura de Core'Dinations per Jenni Bowlin i de My Mind's Eye, que també ofereix un paper gruixut a doble cara i amb una mica de textura, de manera que pots utilitzar-lo individualment.



Aquí he fet una altra butxaca per entrades, ja que el lloc nº 3 és el Museu d'Història Natural. He de confessar que des que vaig veure la pel.lícula "Noche en el Museo" que tinc ganes d'anar-hi.


I altre cop l'espai buit. I és que "less is more", o menys és més.

1 comentari:

  1. M'ha encantat aquest "pas a pas" del regal. Eres tan cuidadosa en tot el que fas! Com sempre, genial!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails