dilluns, 19 de juliol del 2010

Colònies

Un any mes el Pol i la Berta han marxat de colònies amb La Trepa, el seu grup d'esplai. Aquest és el primer any de la colla de grans per la Berta i li faran la Tute (o algo així), o sigui, les novatades que fan els de segon any als de primer any, amb la supervisió dels monitors. A veure què passa... de tota manera la Berta no té problemes i tot ho encara amb optimisme. És fantàstica. I el Pol fa segon any de Mitjans I, ha estat molt nerviós fins l'últim moment, però un cop hem arribat al punt de sortida ha anat a buscar els companys i els ha agrupat a tots, per fer pinya. Un cop dalt de l'autocar estava més apagat, però segur que hores d'ara està fent la cabra.

I com cada any enviem alguna coseta per a ser entregada als nens durant aquests 10 dies. Aquesta vegada el Pol rebrà una carta del Pingu (un peluix de pingüí que té fa 4 anys ).



Vaig fer el pingüí amb perforadores rodones i el pobre sembla que torni d'un tiberi, de lo gordo que està.
I per la Berta he utilitzat el meu disseny de Diari Petit, per explicar-li algunes històries meves de quan jo tenia la seva edat. És com compartir un secret d'adolescent, segur que ara riurà i dirà "mama, ets patètica" i coses per l'estil, però d'aquí uns anys ja serà una altra cosa.

Això d'explicar històries ho va començar el Joan. Quan els nens s'avorrien els hi explicava alguna gamberrada de quan era petit i jugaven al carrer, coses innocents, i els feia riure una estona. I amb aquesta idea he transmès les meves 3 històries d'adol.lescent a la Berta.
Al blog M de Mini podreu veure'n més detalls d'aquest mini, com l'he fet i una mica més d'explicació sobre l'idea.

4 comentaris:

  1. Ets una SUPER MARE!! Segur que la Berta i el Pol "xalen" a topeee!!

    ResponElimina
  2. què xulo!!!! i quines bones idees que tens!

    ResponElimina
  3. Increible, aún estoy con la boca abierta....
    Me ha encantado el mini de sopas y los regalos sorpresa para tus hijos, segurísimo que les encantan.
    Eres mi diva favorita!!!
    Besitos.-

    ResponElimina
  4. Sempre m'encanten aquestos projectes teus! A banda del disseny de cada any, es una idea tan dolça que segur que la recordaràn per sempre! Fantàstic!!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails