dijous, 17 de juny del 2010

Regal d'Scrap




S'acaba l'escola i aquest fi de curs la classe de la Berta fa un regal d'scrap al tutor. Es tracta d'un àlbum amb la foto de cada alumne i una etiqueta de magatzem amb unes paraules d'agraïment escrites per cada un d'ells.
Fins aquí sembla preciós, però ha costat una mica aconseguir tot el que els hi demanava. Però bé, finalment l'he acabat i tots sense excepció han participat. El millor de tot : llegir els seus agraiments, alguns emotius, altres més freds i que amaguen una certa vergonya, però en el fons tots traspuen una bonica estimació cap que ha estat el seu mestre durant aquests dos cursos.
El projecte es diu : 31 maneres de dir gràcies. Un títol molt obvi. I podeu veure totes les imatges, sense les fotos dels nois, aquí.

9 comentaris:

  1. Un regal PERFECTE!!!!! Molt bonic i fet amb molt bon gust..... Li agradara molt, n'estic segura.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. ¡Hola Maica!
    ¡Qué buen regalo!
    Y que trabajo habrá sido juntar todo los de los compañeros. Excelente álbum y hermoso recuerdo para el que lo recibe. Muchos cariños mary141255@hotmail.com

    ResponElimina
  3. Pues como no entiendo Catalan y ese traductor traduce como le da la gana mejor trato de leer Catalan ;) sirve que me aprendo alguna palabrita y veo que ese album sera para regalar.. si entendi bien verdad? ay me encanto la portada asi sencillita es que me encanta el carton jejejee.. oye hoy es tu presentacion.. Felicidades por ser una SUPER DIVA!!!! me encantan tus trabajos!

    ResponElimina
  4. m'agrada l'efecte de la portada i els puntets d'embossing d'alguna de les pàg. Segur que el profe li encantarà.
    ptoooons

    ResponElimina
  5. Molt maco, ja m'ha dit la Laura que li ha agradat molt al Jordi i amb raó!
    Ets tota una artista, per cert els tallers que montes són dirigits per nens? Penso en la Laura.

    Un petó

    Anna (mare de la Laura)

    ResponElimina
  6. Muy bonito!!!seguro que le encanta,
    Un abrazo.

    ResponElimina
  7. Que bonic!!!!!!!!!!!!! jo sóc educadora i la veritat, seria molt i molt emotiu rebre un regal així, ha quedat preciós!!!!
    petonets xoxo

    ResponElimina
  8. És xulissim! i quina feinada fer col.laborar 31 nens! Enhorabona!!!
    Ptns

    ResponElimina
  9. Molt maco Maica !! Jo penso que és dels millors regals que poden rebre, a més de que t'ha quedat preciòs (com sempre) l'aportació de cada alumne el fa encara més important.

    Petonets

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails