dimarts, 29 de desembre del 2009

Setmana 7

Aquest cap de setmana vaig estar fent finalment la Setmana 7 del curs de l'Ali Edwards, Yesterday & Today. Inicialment la vaig deixar aparcada perquè no sabia gaire bé com tractar-la. El tema de la setmana era que una història passada + una història actual = una nova història.
Em costava trobar una connexió entre un fet passat i un d'actual, i encara més trobar-hi dues fotos, però finalment em vaig donar compte que ho tenia davant meu : hi ha una frase en el tutorial que diu "fes els fils invisibles, visibles", també una frase de Nietzsche que diu "els fils invisibles són els lligams més forts". Això va ser el meu punt de partida, ja que sempre penso que el Pol i jo tenim fils invisibles que ens uneixen. També en tinc amb la Berta, però ara volia parlar del Pol.
Els nostres fils invisibles són trets comuns, jo tinc un passat infantil, el meu "llavors-jo" que es repeteix en el Pol i el seu "ara-tu". Aquests trets comuns o lligams comuns els he expressat en el meu escrit, amb l'idea que aquestes coincidències m'ajuden a entendre'l millor i ser millor mare per ell, saber com l'he de tractar i com li he de parlar.
Jo li he explicat el meu projecte al Pol i ell ha estat content de que tots dos tinguem aquests lligams i els puguem compartir plegats.

El disseny està molt copiat del disseny inicial de l'Ali Edwards, de manera que no us penseu que sóc una canya ni res d'això. Fins i tot tenia la transparència de Hambly amb les papallones, que ella també feia servir, però en blanc, la tipografia del títol és la Alte Haas Grotesk, que ella suggereix i es pot descarregar d'internet. I finalment també he copiat el repunt en zig-zag (amb alguna irregularitat). I és que el meu objectiu principal d'aquesta setmana era el text, que sento no poder compartir, però és massa personal.

2 comentaris:

  1. Molt maca aquesta feina, que interesant els fils invisibles, i que cert és.
    Com sempre el teu treball impecable.
    Jo encara l' haig de fer amb el Nadal tot costa més.
    Una abraçada i una bona sortida i entrada d' any Nou

    ResponElimina
  2. Que guapetones!! me gusta mucho la página, por la estructura y lo sencilla que es.. preciosa

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails