diumenge, 27 de setembre del 2009

100% feliç


El diumenge a la tarda és el meu dia d'estudi. Agafo els tutorials de la Jessica Sprague, els tradueixo i me'n faig apunts perquè sé que d'altra manera ho oblidaré tot. Després a poc a poc intento posar en pràctica coses que veig.
Darrerament he fet alguns layouts digitals utilitzant els meus primers dissenys de segells. Blokum ha fabricat 14 segells en català dissenyats per mi, i els mateixos en castellà. Son de 5 temes diferents, i també he de fer els de Nadal, tot i que preferiria veure primer si aquests agraden. De moment jo els he estat utilitzant com a títol de les meves pàgines digitals, ja que jo els tinc en format png. Els faig a la mida que m'agrada i els hi canvio el color segons el moment.

Aquí podeu veure el meu "100% feliç" i alguns més aquí amb el "no recordem dies...", aquí amb "les millors vacances", aquí amb "l'aniversari feliç", i aquí amb el "viatge, camí per recórrer".

5 comentaris:

  1. me perdí la crop de photosho pero los sellos no me los pierdo!!!! a ver si paso esta semana por blokum!!!

    ResponElimina
  2. Segur que agraden molt. Jo els estic esperant amb molta il.lusió.

    ResponElimina
  3. segells en català?? interessant!!!
    que ja estan a la botiga?

    ResponElimina
  4. qUINA IL.LUSIÓ maica, segells fets per a tu!! segur que són molt macus i tenen èxit. Ja tinc ganes de veure' ls tots!!!!
    petons,
    Carmen

    ResponElimina
  5. Ei !!! Ja he provat el "100% fet a mà" i el de "penso en tu sempre" !!!
    Són genials !!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails