diumenge, 15 de març del 2009

Dissenys

Aquesta darrera setmana he tornat a fer Layouts per portar a Blokum.
Quant faig fotos, sempre n'hi ha alguna que m'acaba quedant a la memòria. Després quant les passo a l'ordinador, intento repassar-les i eliminar les que no estan bé, i etiquetar-les per conceptes tal com explicava aquí. És en aquest moment quant començo a triar la o les fotos amb que després vull fer scrapbook. Posteriorment i depenent de l'història acabo fent una pàgina, o dues o un mini-àlbum.
Moltes vegades amb el layout l'únic que pretenc és que una foto especial i que te un significat per a mi s'acabi de completar amb història escrita, i sigui com un petit quadre on el punt més important és l'imatge.

Castellfort :
Correspon a un viatge que vàrem fer el 2005 al poble de Castellfort (província de Castelló) d'on era el meu sogre. Ja tenim l' àlbum fet a casa però ara volia fer una mica de recull especial d'aquestes fotos nostres, amb un entorn hivernal, aprofitant el paper kraft que tenim a Blokum i els meus papers de Cosmo Cricket. En aquest layout les fotos son importants, el Joan és el protagonista de la sortida i nosaltres els acompanyants, però el més important de tot és el journaling que queda dins de la butxaca.


Floretes :
Aquestes dues fotos són de la Jana i la Júlia, del seus recordatoris de bateig. Em va fer gràcia posar les fotos juntes, que a casa estan en els seus portarretrats respectius. En aquest cas he utilitzat uns chipboard amb festó de Blokum, i aquestes flors de paper i papallones de feltre de... l'Schlecker :)



3 Cosins :
Tres imatges d'aquelles que captes de mentres vas amb la càmera penjada i que després veus que t'agraden molt. I com diu l'Esther, la base de polipropilè li dona una lluminositat especial i diferent.




Nenes :
La millor foto i no és meva, que consti. L'ha fet la Judith i m'encanta.
L'us de l'anglès en aquest layout o en altres és per a mi un recurs decoratiu, m'agrada el seu aspecte visual i el fet de ser paraules curtes en molts casos. Simplement sento que decoro amb paraules, tot i que tampoc deixo d'escriure en català el que la foto em suggereix.


I per acabar :
Els meus tallers d'aquesta darrera setmana han estat un taller infantil on feiem una targeta pel dia del Pare i el mini "Amb tu", que jo he dedicat a la relació entre els meus fills i el Joan, amb la seva complicitat, la seva estimació i els seus jocs d'equip. Les fotos son de dos estius diferents a Mallorca, però son aquelles que tant jo com el Joan sempre les tenim a la memòria (i alguna a la taula del despatx).


3 comentaris:

  1. Noia, quina feinada !!!
    M'agraden molt tots els treballs.
    La del fons amb polipropilè, tinc pendent de provar-ho... aviat m'animaré (he reciclat unes tapes).
    I el mini... maquíssim !!
    Petons

    ResponElimina
  2. Encara dubto quina pàgina m'agrada més. Cada una té el seu estil diferent i adequat al que vols transmetre.

    ResponElimina
  3. Una vegada més el teu segell inconfondible! Sería exagerar dir que podria reconeixer les teves feines entre altres... però ès que veritablement els teus treballs porten sempre un no se ben bé qué? que els fan teus!

    Estàs força treballedora i qui no ho estaria amb aquest etapa tant maquisima que vas començar fa poc no?

    Felicitats per la productivitat i sobre tot per les "Floretes": una monería!!!!!
    Un petonet.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails