diumenge, 8 de març del 2009

Bateig de la Jana


Aquest dissabte hem celebrat el bateig de la Jana. Per a mi un bateig és la primera festa important de qualsevol nadó i també un moment de reunió familiar entorn la criatura i després entorn de la taula, on quasi bé sempre acaben les nostres celebracions.
I com a esdeveniment important que és, no hi podia faltar la meva contribució pel record del dia.




Es tracta d'un recordatori fet amb un paper de Cosmo Cricket, de la col.lecció Jack's World, juntament amb polipropilé blanc translúcid de la mateixa mida (10x15cm.). Estan units amb un ullet, per on hi passo la cinta que alhora subjecta la bosseta de caramels. La nineta de la bossa de caramels l'he fet amb un chipboard també de la col.lecció Jack's World que he utilitzat per fer de plantilla.
Com a complement del recordatori he preparat un portarretat per cada convidat, amb la foto de la Jana, tal com vàrem fer amb la seva germana Júlia.
I finalment aquest és el recordatori que vaig fer per la Júlia fa justament 2 anys. Podeu veure que era totalment digital, ja que llavors encara no havia entrat amb l'scrapboking híbrid i tradicional.



5 comentaris:

  1. Maica, impresionant la feinada que has fet i a més estan tooots perfectes, que és el que m'alucina jajaj, m'encanta veure com treballes, tot tot està perfecte encara que fagis deu-mil coses iguals.
    I el mini (bé en realitat mega-mini) de les 49 coses abans dels 50 està genial, és que sempre tens unes idees que m'agraden molt.

    ResponElimina
  2. Tots dos són molt bonics, al seu estil. Felicitats per la celebració.

    ResponElimina
  3. Que bonitos!! Es que todo lo que haces, tiene una sensibilidad especial.
    Y da igual hibrido que tradicional, porque en el de Julia, también te quedo precioso.
    Un besote

    ResponElimina
  4. Mare meva... queda genial !!
    Quina feinada que has tingut, però de ben segur l'has fet tant de gust, que ni te n'has donat compte !!!
    Em preguntava... com hauries fet les nines... però ja ho he llegit... retallant-les !!!
    Preciós

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails