dimecres, 10 de setembre del 2008

Summer Sequences








Altre vegada seqüències. Tinc una mania de jugar amb la càmera cada vegada que l'agafo, i començo a fer fotos una darrera l'altre, suposo que per guardar històries. Poder no ser captar un moment especial i d'aquesta manera m'asseguro que amb tots els petits moments recordarem després el que va succeir.





La primera vegada que vaig veure aquests protectors de pàgina amb butxaques petites al llibre Life Artist de l'Ali Edwards i després a Anatomy of an Album, vaig recordar unes fundes que tinc a casa que crec que són per arxiu de diapositives. L'idea de fer un mini amb mini fotos i embellidors i aquestes super fundes ja la tenia pendent des de llavors i ara, amb les fotos de les vacances he pensat que era una altra manera de expressar aquestes mini-històries que ha "col.leccionat" la meva càmera.


Aquestes fundes tenen una capacitat de 20 imatges de 5x5 cm per cada cara, però les he retallat i de moment només he utilitzat dues tires, per tant vuit imatges per cara, i a cada cara he utilitzat un o dos espais per posar-hi paper decorat en comptes de foto, algun embellidor i una frase impresa amb l'ordinador.
La tapa és de cartró ondulat i pelat, a la que l'hi he enganxat un tros de Lace Cardstock-Journal Hazard de Kai, i després amb una màscara de la Heidi Swapp he pintat els punts blancs. La resta és decoració, una mica de cada : lletra de cartró gruixut, lletra estampada, lletra adhesiva petita, botó i feltre.

6 comentaris:

  1. Maica, me encantan el minialbum y el portatarjetas... y la idea del álbum de diapositivas me parece genial!!!
    Tú siempre aportando novedades y originalidad ... Gracies!!!

    ResponElimina
  2. Esta tarde ví tu nuevo mini en Flickr, great job!! jejeje

    Yo estuve buscando protectores de esos por aquí y hasta ahora sólo he encontrado unos que son como para cromos en Abacus. Quiero ir algún día a una tienda de fotografía a ver si encuentro de los de diapositivas.

    ResponElimina
  3. Me encanta el mini!!
    Gracias por compartir tus ideas, a mi me vienen fenomenal!! Que sepas que tomo nota de todo.
    Besitos.-

    ResponElimina
  4. Xulíssim Maica !!!
    M'encanta fer tres-centes mil fotos del mateix també !!! Així després tens més per triar, no ??

    ResponElimina
  5. OHHHHHHH!!!!
    Simplement PRECIÓS!!!

    Un petonet guapa!

    ResponElimina
  6. Muy divertido!! Ya lo traeras el martes, porque no me hago bien la idea de como va, vale??

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails