dimecres, 17 de setembre del 2008

Educar








Aquest mini és un projecte dedicat a la Berta. El dia 15 va començar 1d'Eso i volia recopilar les seves fotos de curs dels sis anys de primària. És una de les diferents possibilitats que tenim de fer àlbums escolars : aprofitar que es tanca un cicle i cel.lebrar-ho. Amb el mini he vist com la Berta ha crescut, com han crescut els seus companys (molt important), he recordat alguns companys que han marxat a altres escoles, i sobretot i més important per a mi : he recordat els tres mestres que he conegut aquests anys i als que agraeixo la seva important tasca. Aquests sentiments i pensaments són els que intento transmetre a la meva filla amb aquest mini, i que ella els pugui sentir quan sigui més gran.
La tapa és de D Reeves Design House, i la decoració està feta bàsicament amb la bata d'escola de la Berta : he aprofitat el brodat de davant, amb el trau i el botó, cada foto per darrera porta roba de la bata, l'última foto també porta el nom planxat, i la tapa de darrera porta la beta de penjar. També he utilitzat un mussol (finalment), però aquest és de Love Elsie. Els tags estampats són de Heidi Swapp i el paper és d' Scenic Route. I en aquest cas el journaling és una poema : Educar de Gabriel Celaya.

11 comentaris:

  1. Sempre tens unes idees genials !!!
    M'encanta això de la bata !!!
    Crec que m'ho hauré d'apuntar.
    Petons

    ResponElimina
  2. es precioso!!!!! se nota que es la bata de una niña, porque con la de mi hijo no puedo ni hacer trapos!!!!!!

    ResponElimina
  3. ¡¡Madre mía!! ¡¡Qué bonito!!

    ¡¡Me encanta!!

    ResponElimina
  4. Jo també penso com la Mireia. Quina idea la bata!!!!!

    ResponElimina
  5. Com sempre, tens unes idees molt originals, alhora que pràctiques i amb molt bon gust !!! petonets.

    ResponElimina
  6. Hola ! He descobert una pàgina web os es pot fer scrapbooking virtual, no sé si la coneixes però per si un cas t'indico l'adressa:
    http://www.cropmom.com
    Un petonet !!!
    assumpta

    ResponElimina
  7. Hooola, ja t'he posat el comentaria al flick però et tornoa dir que tens unes idees genials, la bata, suuuper bona idea
    I el mini ha quedat preciós

    ResponElimina
  8. Bueno, nos ha dado a todas por utilizar telas!! Me encanta la ideaa!!
    Y como siempre, la realización, perfecta!!

    ResponElimina
  9. WALAAAAAAAA!!!
    Quina pasada, guapa!!
    M'encanta la idea d'utilitzar la bata i també el fet de celebrar el pas d'una etapa. QUan sigui gran la teva filla estarà taaaaaaaan agraida, segur!!!

    M'encanta!
    Petonets!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails