dimarts, 30 de setembre del 2008

Diari Escolar



Demà 1/10 surt a la venda el meu segon Kit de Projecte MdeMini, Diari Escolar.
Està fet amb papers, cintes, botons i rubbons de Basic Grey-Recess, més altres materials, inclòs el mini-àlbum, es clar i un tutorial de nou pàgines amb tota la informació necessària i fotos.
I està pensat per fer participar el nen o la nena, que siguin ells mateixos els qui parlin del que els agrada. És un bonic mini-àlbum, tant per tenir a casa com per fer un regal.

Per més informació : MdeMini

7 comentaris:

  1. Tens uns projectes molt macos Maica !!
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola Maica. Creo que es la primera vez que paso por aquí y me encanta lo que he visto. La idea de M de Mini es fantástica. El tema de este mes no me cuadra mucho, pero desde luego seguiré visitándote. Tus trabajos son muy interesantes y aplicas un montón de técnicas. Me gusta :) M.Carmen

    ResponElimina
  3. Berta, con tanto scrap que he hecho no he tenido la oportunidad de bloggear y saludar a las amigas, pero ahorita paso de a rapiditoooo, muchos besos y ese diario escolar está de rechupeteeeee, me encantó! :-)

    ResponElimina
  4. Maica, és genial ! Sempre em sorprens. No sabia que també és podien adquirir alguns dels projectes com ara el Kit de Projecte MdeMini. Ho tindré en compte per a fer regals !!! Gràcies x indicar-me l'adressa de correu en el teu anterior post. Com sempre rep un petonet !

    ResponElimina
  5. Quina idea tan genial, sempre em sorprens amb aquestes idees. Espero que et vagi molt bé amb M de mini.

    ResponElimina
  6. Maica, ja he començat a fer l' àlbum i em donc compte de lo delicat, ben pensat i perfecta que està fet. És xulíssim de veritat, ara estic liada buscan fotos del Nil.
    Petonets
    Carmen

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails