diumenge, 31 de març del 2024

Anem al passat


Un nou àlbum de viatge, i també un viatge al passat. Una sortida familiar de cap de setmana amb una destinació especial: el lloc d'estiueig, fa cinquanta anys, d'una família. 
El passat no torna, tot i que nosaltres puguem tornar al passat per uns instants. 

Un cop més he utilitzat un àlbum d'anelles per mida fotogràfica 20x15cm., amb el llom de vellut negre i la resta folrat amb paper decorat, una foto a la tapa, i cartolina amb textura per les parts interiors i contraportada.

La foto de la tapa està feta amb autodisparador i he volgut deixar dues terceres parts d'espai lliure de fons per enganxar-hi unes lletres adhesives amb la paraula Junts, i un cor de fusta. Al mig d'una cosa i l'altra hi ha el nom de l'Ermita i hostatgeria on vàrem estar.

A la part interna de la tapa he fet una etiqueta petita amb la inicial de tots els nostres noms, i la N, corresponent a la promotora del viatge i organitzadora de tot, amb un cordill que fa de lligam.


                
Totes les fotos tenen una tira de paper decorat on hi he fet els forats, i la primera foto té un full de paper vegetal amb una etiqueta amb la paraula Anem, i un geotac de suro.


Per la col.locació de les imatges he utilitzat un kit de layouts digitals de Ali Edwards, que m'ha facilitat la feina, tot i que els he modificat una mica, segons si la imatge era horitzontal o vertical. 

He optat per posar text en alguna foto, en alguns casos és informació del lloc, i en alguna foto hi ha quelcom escrit més personal.


El layout té una composició d'imatges, totes elles amb els cantons arrodonits i marges blancs entre totes elles. Les fotos queden petitones, però penso que es veuen bé.


També he deixat algun espai sense foto, i això m'ha permès afegir alguna decoració que aportés una mica de relleu.











Els indrets visitats eren molt bonics, i per nosaltres va ser un cap de setmana molt emotiu.






Al final de l'àlbum he afegit un parell de revistes d'informació de la zona.

I arribem al final del projecte.


El viatge el va organitzar la meva cunyada Núria, el maig del 2022, i per agrair-li, li vaig fer un àlbum molt semblant per ella, que vaig penjar a Instagram.

Fins aviat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails