dimarts, 23 de febrer de 2016

Sis i SET


Ha costat però finalment està acabat. Trigui més o menys m'obligo a acabar els meus projectes, i més si és l'àlbum de Nadal. Això sí, aquest any una mica més i s'enganxa amb la Setmana Santa.

Pel dia 6, darrera la transparència hi ha una funda del tipus E, amb 4 espais de 15x15cm


A les dues fundes superiors he posat la foto panoràmica, però tallada i a l'espai inferior he reutilitzat un sobre que venia amb el kit del DD, amb una mica de decoració addicional. A dins el sobre hi han les cartes del Pol i la Berta (o millor dit una mena de llista) i dues etiquetes dels regals.


Aquest sisè dia no va ser com altres anys, gaudint de la cavalcada. De fet estava al metge perdent-hi el temps..., però això ja és una altra història. De manera que el sisè dia té les fotos del matí de Reis.


No m'agrada massa, però vaig centrar-me en el tema Reis i pel darrer dia vaig centrar-me més en l'aniversari de la Berta.


A més no es pot dir precisament que tingués moltes fotos, de manera que he tirat una mica més de la decoració. En aquest cas la part inferior d'aquest full queda buida, i la part central té el blanc posterior de les fotos, on he enganxat una part d'una de les etiquetes del kit. També he utilitzat el que em quedava de la transparència inicial i he omplert totes les fundes. Per últim he enganxat per fora de les fundes el banner de goma Be Joyful, les inicials i les paraules Magic Morning.


I arribem al darrer dia, el dia de Reis, el setè dia i l'aniversari de la Berta.
En aquest cas tinc una transparència del kit, per tant més curta que la mida de la pàgina i he utilitzat una etiqueta que té el mateix disseny, i també he estampat amb un segell amb la mateixa tipografia.
Com ja he comentat en entrades anteriors, cada dia l'he decorat conjuntament, posant la transparència i les dues fundes següents unes sobre les altres i anava col·locant la decoració a sobre i a sota i combinant les fotos perquè unes i altres no es combinin malament.


Un cop es separen, cada pàgina té la seva pròpia decoració.


I el seu text, aquest ja de comiat.


No es pot dir que sigui molt diferent del que passava fa un any, començant el P|50


Però a mi m'agrada que sigui així, un dinar, els nens, els avis, les espelmes i un regal.


I aquí s'acaba el 7. El Projecte 50 no està acabat encara però arribarà fins aquí, amb aquesta carpeta plena de les postals de Nadal rebudes. 


Ara toca posar-me les piles amb els mesos que em falten del 2015, tot i que espero no allargar-los massa, entre altres coses perquè ja tinc dos àlbums bastant plens i no em queden massa fundes.

I encara estic pensant-me que faig amb el 2016... fundes o no fundes???

Fins aviat.


1 comentari:

Related Posts with Thumbnails