diumenge, 28 d’abril del 2013

Escapada Feliç


Doncs sí, ja fa uns dies de la Setmana Santa, aquest cap de setmana llarg que ens va permetre una escapada, escapar del dia a dia i gaudir de les companyies de sempre... sobretot gaudir-ne molt i molt.



La meva idea sobre aquest projecte no ha estat massa ben definida des de bon començament, però el que sí tenia clar era que seria bàsicament fet-construït amb les fotos, o sigui com un àlbum digital. Val a dir que no sóc especialment bona amb l'enquadernació, però els meus àlbums no surten de casa (bé, físicament no) i per tant no es toquen massa, de manera que suposo que ningú de casa no se'n preocuparà.

Com podeu veure jo he utilitzat una foto per folrar les tapes, i una segona còpia per folrar el llom. Quasi bé no es nota que no hi ha continuïtat en la imatge, però realment son dues fotos. Les tapes que estan fetes amb cartró també les he pintat amb pintura acrílica pels marges, per tal que es veiessin blanques, també he tacat una mica la foto.

Totes les fotos estan fetes a mida 30x15 cm., i les dels fulls interiors estan doblegades per la meitat, de manera que l'àlbum medeix 15x15 cm. Les he anat enganxant les unes amb les altres formant un ventall.



Espero que us agradi :


Cada pàgina té una mica de decoració adherida directament a les fotos. Com podreu suposar faig us de les meves etiquetes, i d'altres materials, tot i que no compro massa coses darrerament.


Aquesta etiqueta és del Kit MdeMini Un Any.

Aquí em teniu, darrera les "antiparras". Ara he de fer un curset per eliminar amb el Photoshop els reflexos que es veuen als vidres. Queden fatal.



Aquesta etiqueta és del Kit MdeMini Fletxes Rodones.



Tot el text està escrit amb Bebas


Inicialment no volia posar gaire volums però finalment no me n'he pogut estar.


Ep, el meu darrer disseny, del Kit MdeMini Primavera, amb les bicis...


He llimat totes les pàgines per fer un acabat una mica més càlid i també per amagar una mica les petites imperfeccions que es generen enganxant una foto amb l'altra.


Una nova etiqueta, aquesta del Kit MdeMini Receptes.

I aquí les meves pàgines preferides :







Podeu veure les etiquetes dels Kits MdeMini : Ja, Fletxes Rodones, i 1+1.


És important estar junts, fer-nos companyia, fer-nos costat, compartir estones, uns bunyols i la mona.



Segur que la Setmana Santa pot tenir per molta gent un significat especial i profund, vinculat a la fe, al sacrifici i a l'esperança. Potser m'he acostumat amb el temps a prescindir de tot això i simplement ho visc com això, una "Escapada Feliç", o el que és el mateix :

Dies Bonics,
Tranquils.
Camins,
Dinars,
Moments.
Tu,
Ella.
Junts
Celebrem.


Fins la propera.

6 comentaris:

  1. ostres...m'encanta!!
    unes fotos molt boniques i en aquest format queden genials!!
    felicitats!

    petons,

    Núria

    ResponElimina
  2. Ei, quina gracia, en la pàgina "TU" al mig de la foto de Les managers de Verges hi surt el meu marit en el centre de l'imatge amb el casc platajat de capità, ja ja ...
    El projecte es impresionant, et felicito.

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. espectacular
    como siempre
    un beso

    ResponElimina
  4. Preciós, innovador, senzill, net, fresc... molt personal! M'ha encantat. Gràcies per compartir-lo i explicar-ne els teus secrets!!
    Un petonarro!

    ResponElimina
  5. Maica tan bonic i encantador com sempre, tan estèticament com sentimentalment!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails