dissabte, 2 de febrer del 2013

Hola Febrer

Gener, vist i no vist, acabant el "7", treballant i passant dies, buscant un lloc nou per l'estiu a Mallorca, pensant en les vacances, en dies al sol...


Poca broma que només falten 6 mesos. I per seguir el pas del temps, passa pàgines d'un calendari. Aquest és el nostre, ja sobre el moble de la nostre sala d'estar.


La decoració ja la vaig ensenyar fa uns dies però, que seria un calendari meu sense fotos nostres ?. I per demostrar-ho aquí el teniu amb fotos. Son fotos totes elles del 2012, fotos que m'agraden i que ja he utilitzat per algun layout digital.


Normalment detallo en els meus calendaris les nostres dates d'aniversari. Aquest cop, ja veieu que ben simplement he utilitzat dues perforadores rodones, una de 1" i l'altra de 1/4" i per completar, la nostra inicial.







Apart de les etiquetes de magatzem que he imprès amb els mesos, podeu veure una altra etiqueta que queda posada a sota. He utilitzat 6 etiquetes i les he tallat totes per la meitat, fent 12 decoracions en total i posant-ne una a cada mes. L'etiqueta de magatzem està enganxada amb foam perquè quedi amb més relleu i l'altra una mica per sota.




I les etiquetes petitones estan tallades del propi packaging. Tot s'aprofita.



I desembre :


Quan feia taller de calendari sempre deia : No és només un calendari, és un porta-retrat amb 12 fotos boniques, és un regal molt apreciat, i també si el fas per a tu és un projecte que en gaudeixes permanentment, durant 1 any, ja que el veus constantment.

I si el voleu fer vosaltres també, podeu començar per intentar-ho amb un sorteig que faré el proper dijous 7 de Febrer. Només cal que poseu un m'agrada a la foto que surt al Facebook de MdeMini.


Ep!!! i si no sou fans, ja us en podeu fer, que aviat serem 300, com aquells d'Esparta. Bé, deixem-ho de moment en tres-centes persones a qui els agrada decorar en català.

Potser sí que semblem espartans.

3 comentaris:

  1. No m'agrada, sinó lo següent.. com diria la meva àvia! M'encanta! Xo escolra com fas aixo d'imprimir les etiquetes? Em tens intrigada, quina supermachine! Biizzz

    ResponElimina
  2. es un calendari preciós.
    a veure si tinc sort...ja he clicat m'agrada i en sóc fan...buf...en fa de dies!!!! ;)

    Un petó,
    Núria

    ResponElimina
  3. Fa temps que conec el teu bloc i sempre que puc em miro els teus treballs, m'inspiren un munt i trobo que són preciosos! Així que no m'he pogut estar de fer-te un regalet que trobaràs al meu bloc habitaciotaronja.blogspot.com. Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails