dimarts, 21 de febrer del 2012

Digi-Total

Avui he fet un nou layout digital amb aquesta foto de la Berta que ella té posada en el seu mur de Facebook. De vegades allò ben simple pot quedar bé, com usar una sola foto, ben gran, amb les decoracions digitals directament a sobre de la imatge. Per fer-ho encara més fàcil he utilitzat un template de l'Ali Edwards del kit que podeu veure aquí, i que també utilitzo pel meu àlbum de Sud-Àfrica. Com sempre la part que em resulta més difícil és la de les ombres. Poder encara m'animaré i m'apuntaré a algun curset de Big Picture classes com el Me and my shadow.


Ja veuré què faig. De moment aquí he anat fent proves, intentant que les decoracions fessin "pop", especialment aquesta de la càmera, amb una segona versió, diferent de la de l'altre dia.

I tal com mana, els meus Digi-Totals es van arxivant al seu àlbum, no fos cas que es quedessin a l'ordinador per sempre més, com tantes coses.


Aquest àlbum es va ampliant amb nous fulls de mida A4, només cal obrir els espirals una miqueta i posar el full.

Com podeu veure cada pàgina té la seva foto corresponent a mida 20x20 aprox. i llavors l'acabo amb una etiqueta estampada amb tinta pigmentada color marró i algun altre detallet estampat més decoratiu en color negre.



Per acabar la decoració també hi enganxo una perforació de cartolina, coordinada amb els colors del layout.



L'estampació de l'etiqueta és per escriure-hi algun comentari sobre el layout, o el que vaig utilitzar en el moment de fer-lo.



Quan és un doble layout l'enganxo separat i deixo 1 cm d'espai per no foradar la foto. Es perd una mica la continuïtat però no queda malament.

I per si voleu veure més fotos de les pàgines podeu mirar-les aquí.

4 comentaris:

  1. Me gusta mucho tu estilo, un trabajo muy elegante, preciosos los detalles.
    También me gusta mucho el trabajo de Ali Edwards y soy alumna asidua a Big Picture Class.
    De momento hago scrapbook tradicional, pero viendo tu trabajo creo que el híbrido da muchas posibilidades.

    un abrazo

    ResponElimina
  2. És molt bonica la fotografia i t'ha quedat una El preciós, l'àlbum genial, m'encanta com combines els colors. Un petó.

    ResponElimina
  3. La foto te prou força per que no li calgui gaire bé res mes. Preciós layout!!
    Jo em barallo sovint amb les ombres, però amb menys éxit que tu.
    Fins aviat!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails