diumenge, 8 de gener del 2012

Desembre en 10x15

D'ençà que segueixo l'Ali Edwards sempre m'apunto a les seves propostes, de vegades amb èxit i d'altres amb un seguiment més relatiu. Però el seu December Daily sempre ha estat per a mi un projecte fantàstic, amb 25 dies de creativitat continua, amb tutorials, amb materials diferents i nous, i amb una visió de l'scrapbook més quotidià, alegre i sensible, simple i imaginatiu. T'enganxa diariament i de passada descobreixes altres artistes arreu del món que amb el seu estil personal fan meravelles.

Jo he fet varis DD en els darrers anys, o millor dit : Imatges d'Advent. És un tipus de projecte més simple que el DD degut principalment a que després faig un àlbum recopilatori dels nostres 7 dies de Nadal.
Podeu veure les darreres versions del Imatges d'Advent aquí :
2010
2009
2008

Però tornem al moment actual :


Aquest 2011 he volgut desenvolupar un projecte diferent, un breu diari amb una foto que serveix de decoració o que dona suport al comentari. Algunes fotos són meves però la majoria les he tret de Pinterest.


El projecte està fet amb fotos de mida 10x15. Cada una té el nº del dia i el comentari respectiu. I l'important no son les fotos sinó el comentari, breu i simple que fan un camí fins el dia de Nadal, un camí diferent per un projecte diferent.















Els nº de les imatges pertanyen a un kit digital de l'AE : Love you because LT, i els nº en paper estan fets amb la Cuttlebug, com sempre per que no sigui un projecte del tot digital.

Espero que us agradi.

2 comentaris:

  1. M'encanta Maica, és preciós. Tens una traça amb l'scrap digital increíble!!!

    ResponElimina
  2. ...preciós... de veritat!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails