dijous, 3 de novembre del 2011

Llavors i Ara pel Joan



El passat 22/10 no només va ser l'aniversari del meu blog. També era l'aniversari del Joan i aquest ha estat el meu regal : el doble layout que vaig fer digitalment li he refet amb scrapbook híbrid. O sigui, les fotos les he portat a imprimir, el paper està fet amb una fotocopiadora color i les etiquetes les he fet a casa amb la impressora. Tot ho he fet amb dues parts, perquè les fotos sempre les demano com a màxim a mida 20x30, el paper de fons també estava imprès en un A3 i el cartró ploma de darrera també era A3, de manera que al final fins i tot vaig fer en dos l'etiqueta gran amb el text. Val a dir que es podria fer tot sencer, és clar.
Òbviament el que sí he de dir és com n'és de diferent el veure el layout al natural respecte a veure'l digital. Tot i que les versions digitals m'agraden i em resulten agradables de fer, el poder-ho convertir tot a paper és molt agradable, llastima que imprimir papers decorats segons com és una mica dificultós.

1 comentari:

  1. Si ja era xulo al natural, ara encara ho és més. A mi el digital se m'escapa, però crec que no es por comparar a la calidesa, volum i textura del paper. Un gran regal.

    I el dies al sol és una feinada, però t'està quedant xulíssim! Acabarà sent un "mamotreto" com l'any passat?
    ptns!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails