diumenge, 6 de novembre del 2011

Dies al Sol

Nous temes pel meu projecte d'estiu Dies al Sol. Aquest cap de setmana plujós ha estat ideal per donar-li una bona empenta. Tot i així encara en falta.

Ara li tocava al Pol, seriós i poc disposat a fer-se fotos. Ni parlar de riure i a més sempre queda malament, segons ell. Tot i així jo insisteixo. He de confessar que durant la meva adolescència vaig estripar més d'una foto, i ara les trobo a faltar.



La Maica, o sigui jo. Tema difícil en primer lloc perquè tinc massa fotos del meus peus i de la meva ombra, i de la meva cara de platja. En segon lloc he de dir que m'he dedicat a desenfocar-les i suavitzar-les. No anem bé...




Aquest tema en dic "Pobles", i ja podeu veure per on va la cosa : fotos de Santanyí, de Palma, del camp



"Nosaltres". Aquest tema es tornarà a repetir més endavant, amb més fotos del Pol i la Berta.



I fins aquí. Encara queden : Platges, Restaurants, Nosaltres per segon cop i finalment el Viatge. I després muntar-lo amb les corresponents decoracions.

El que més m'agrada és aquesta mena de concentració temàtica, sense ordre cronològic, aquesta espècie de repetició del missatge : el Pol a cada foto, el Poble a cada foto, Nosaltres a cada foto.... Li dona molta força a la pàgina, i molta cohesió.

Podeu veure altres entrades referents al projecte Dies al Sol : aquí, aquí i aquí

1 comentari:

  1. Hola, Maica!! M'encanta!! Quines fotos més maques i quin treball d'organització, tria i creació que fas, és una passada!!!
    Mmmmmmmm..per cert, volia saber si encara tens a la venta alguna de les teves creacions amb M de mini, perquè no he vist l'enllaç al blog.. Voldria alguna coseta!

    Una abraçada!!

    Conchi

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails