diumenge, 31 d’octubre del 2010

Organització


Fa uns dies vaig decidir que la meva paraula pel 2011 seria ORDRE, i justament ahir vaig veure al bloc de la Cathy Zielske la informació sobre un dels cursos on line que fa l'empresa Simplify 101, dedicada a transmetre sistemes d'organització per la vida quotidiana, per simplificar la nostra activitat utilitzant estratègies i tècniques. Aquest curs és el Get organized for the Holidays, que ens ofereix la possibilitat d'organitzar totes aquelles infinites coses que ens plantegem fer per Nadal, que de vegades fan que acabem esgotades i una mica fartes,
Sembla interessant. I per saber-ne més ens ofereixen la possibilitat de fer la primera classe gratuïta, per veure com funciona el curs. Només cal registrar-se i llavors pots tenir accés durant una setmana al contingut del curs corresponent a la primera classe, al material per descarregar, a la comunitat de registrades al curs, al foro i a l'instructor.
Jo ja m'he registrat. Espero treure'n algunes conclusions interessants d'aquesta primera setmana, i també decidir llavors si vull continuar i entomar el Nadal amb Ordre. Poder no cal esperar al 2011, no?.

1 comentari:

  1. Com sempre, unes idees genials !!
    Jo havia pensat en la paraula "nutrició", però en un ventall ampli de cuerpo y mente.
    Encara hi dono voltes.
    La paraula "ordre" em sembla fantàstica, doncs també es pot aplicar en molts àmbits de la vida d'una.
    Petons

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails