dilluns, 14 de setembre del 2009

Just Sand





Només sorra.
Aquest és l'obsequi que porta el Joan cap a Corea, per la inauguració de la nova fàbrica per la que treballa. A tots els clients importants de la Companyia se'ls hi ha demanat una pedra del seu país, d'un o dos kg., i alguns han enviat pedres molt significatives, de muntanyes del seu entorn, de rius..., bé, d'on volien. Les pedres formaran part d'una pared plena de banderes, en un gest de fer partícips a tots els clients d'aquesta obra tant important.
He de dir que em va semblar una idea molt sensible. El cap del Joan, l'Àlex, realment ho és.
Nosaltres no podíem enviar cap pedra, ja que el Joan és empleat, però vaig pensar que una mica de sorra era un regal simple i senzill, modest i essencial al mateix temps.
I aquí teniu el meu últim projecte. Inicialment era una espelma dins un tub de vidre, i el tub posat en una fusta quasi blanca. L'espelma es va cremar, i la fusta ha estat pintada primer amb gesso i després amb pintura acrílica de color taronja i blanc. He combinat paper de color verd, de la col.lecció Jack's world de Cosmo, per tal de tenir els colors corporatius, amb un text especial i uns retalls del meu diccionari de llatí. La caixa també l'he decorat amb les màscares del Tim Holtz i les pintures en spray Color Wash.
I finalment a dins el tub de vidre hi ha sorra blanca de manualitats i un paper imprès amb la data 9.09.

4 comentaris:

Related Posts with Thumbnails