dilluns, 13 de juliol del 2009

Àlbum de Bateig









Ahir diumenge vaig acabar finalment l'Àlbum de Bateig de la Jana.
El format és petit, ja que les pàgines mesuren 23x15 cm. La composició és la següent : full de paper vegetal imprès, una primera pàgina amb una foto gran de 15x15 i decoració, i al darrera també una graella de fotos petites de 5x5cm , algunes en color i altres en blanc i negre, amb també algun espai buit per paper decorat i algun petit detall. Els papers són de Making Memories, de la col.lecció Flower Patch, així com els adhesius. Quan va sortir la col.lecció vaig pensar que era perfecte per aquest projecte, i crec que no em vaig equivocar.

Podeu veure totes les fotos aquí

6 comentaris:

  1. Sempre t'haig de dir qüasi bé les mateixes paraules, però no per això deixare de dir-les... Aquest torna a ser un treball preciòs, del.licat, acurat en els detalls, amb la teva signatura absolutament personal i amb les traces, per saber sens dubte, que ès una feina teva.
    M'agrada moltíssim pasar pel teu blog, sempre ès una alegría pels ulls i moltes vegades per l'esperit (perque t'haig de dir, que sempre llegeixo els textes dels teus treballs, sobre tot els de la memòria... i disfruto de la lectura sempre!)
    Felicitats Maica per la teva feina! (ja no se qüantes vegades t'ho he dit, però trobo que no importa, le teva creativitat i bon gust ho mereix).
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. T'ha quedat preciós, els papers sens dubte adecuats, com sempre. El paper vegetal com a presentació m' agrada molt i el conjunt, genial.
    Petons,
    Carmen

    ResponElimina
  3. Dolç i, com sempre, molt elegant. Felicitats! I sí, els papers són ideals.
    Salutacions. Sílvia

    ResponElimina
  4. Penso el mateix que han dit l'Ana, la Carmen i la Sílvia. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Tant xulo com sempre... Com tot lo que tu fas, ara només espero poder-lo aviat en directe per tocarlo i sobar-lo moltissim.
    gràcies.
    JU

    ResponElimina
  6. Maica un àlbum meravellós! Es dolç pero elegant al mateix temps. Els papers perfectes!
    Besets. Irene

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails