diumenge, 5 d’abril del 2009

Memòria



Avui és Diumenge de rams, però nosaltres vàrem anar ahir a beneir, i avui m'he dedicat a revisar les fotos i fer-ne un layout pel meu Projecte Memòria, però aquest cop no l'he fet digital. Bé una mica si, perquè la composició l'he fet primer en el Photoshop, en un arxiu de mida A4, i després he imprès amb paper mate el text i en paper glossy les fotos.
Finalment ho he tornat a ajuntar tot en una base Kraft de 30.5x30.5 (de les de Bazzill) i a decorar-ho.
La decoració poder semblarà una mica estranya : el cordill amb les rodones, que dona tota la volta a la pàgina és la decoració que li vaig fer al Pol pel seu palmó, ho portava enrotllat, i em feia il.lusió conservar-ho d'alguna manera, per tant aquí ho teniu. La resta són decoracions fetes amb perforadores i un parell d'adhesius de Making Memories de la col.lecció Flower Patch.

Flors :





Aquest mini m'encanta. Ja he explicat alguna vegada que apart dels Tallers de Projecte que faig cada mes a Blokum també faig un altre taller més curt. Normalment sempre l'estic fent amb fotos, i a l'altre, al ser més laboriós, prefereixo no posar-n'hi. De manera que aquí el teniu amb les fotos de les flors de la meva vida. En tinc una altra, de flor, la Laura, però ella ja és més grandeta i si un dia es deixa fer fotos tindrà el seu mini personal.

5 comentaris:

  1. Jo no tinc del tot clar, si les nostres tradicions acaben sent fruit de la costum de seguir-les o encara els queda una part important del seu origen... en tot cas, crec que el que ès important de debò, ès tenir records d'aquests moments, com el que segur tens tu i tinc jo d'aquells dies de la palma... i tu amb la teva Memòria els estas donant una permanencia en el temps maravellosa! M'encanten els teus treballs, ja ho saps!

    Ah! I el fel de guarnir el palmó del teu fill, com ens guarnien a nosaltres la palma amb figures de sucre... ès un punt mes i inequivoc de memòria!

    Un petonet bonica!

    ResponElimina
  2. Me ha gustado mucho conocerte en persona esta mañana, eres encantadora. Me gusta mucho como trabajas.

    Un saludo!!!

    ResponElimina
  3. Quina decoració més original la del palmó del Pol. Sembla que l'hagis fet expresament com a decoració de la pàgina. És un bon record. El mini de primavera respira alegria.

    ResponElimina
  4. Toda una preciosidad!
    Me encanta el sentimiento que le estas poniendo a cada uno de los trabajos que estas haciendo.
    Seguro que tus hijos te lo agradeceran muchisimo el dia de mañana.
    Un besote y sigue así.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails