diumenge, 22 de febrer del 2009

Neu i Happy Play



Aquest layout està fet entorn a les fotos i no pretén explicar gran cosa, només recordar uns dies de nevada a Llavorsí amb la Júlia com a protagonista. La pàgina m'agrada molt, tant com moltes que veig d'aquestes grans dissenyadores que admiro per la seva elegància i simplicitat, però amb la gran diferencia que és feta per mi. La foto més gran te un pinzell de photoshop fet amb una imatge de diccionari, inspirat en algun treball de l'Ali Edwards, i la resta no és altre cosa que composició geomètrica + distress + segell.
La cartolina de base és de Blokum i el paper i el glazed brad és de Basic Grey de la col.lecció Offbeat.



En aquest cas utilitzo el layout per expressar una actitud del Pol, una manera de fer que es repeteix al llarg del temps, i ho explico amb fotos i paraules, com a mi m'agrada.
La cartolina també és de Blokum, amb textura és clar, i el paper i les lletres són de Cosmo Cricket, de la col.lecció Jack's world.

2 comentaris:

  1. Al primer layout els colors m'agraden molt combinats amb l'anorac de la nena i la decoració amb rodones com l'estampat del paper és molt encertat. En el segon les fotos blanc i negre combinat amb els papers de cosmo Cricket que ja mostren ambient de joc és molt bonic.

    ResponElimina
  2. Molt macos els dos "Layouts", m'agrada molt el text a sobre de l' imatge de la Júlia , li dona un toc modern. com sempre molt bones feines,
    Un abrasada ben forta,
    Carmen

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails