diumenge, 1 de febrer del 2009

Memòria





No podia deixar passar la setmana sense un últim layout sobre la Memòria, i aquí està, també fet amb la base de polipropilè, però aquesta vegada combinada amb papers del kit Ambrosia de 8x8". Amb la col.locació dels papers queden 4 àrees definides . Penso que la zona més important de qualsevol pàgina és la part superior dreta i és aquí on he posat la foto. La part oposada és on he posat el meu text i les altres dues han quedat per decoració.
Les decoracions són molt variades, algunes fetes per mi, com el tag amb la M i el de la data, i altres de diferents marques com el Route Guide que és de My Mind's Eye, la transparència és de Hambly, la flor és de Sassafras, l'etiqueta rodona és de Scenic Route, el Paradise és de Making Memories, les cintes són les Fibers d'Ambrosia, les altres etiquetes són de botiga de papereria, i la carta amb la reina de cors és dels "xinos".
I el tema d'aquest layout està molt relacionat amb el meu Kit de Projecte de Febrer a Mdemini, ja que un cop finalitzat vaig voler deixar constància del que ha representat per a mi aquest Mini-àlbum.

2 comentaris:

Related Posts with Thumbnails