dijous, 8 de gener del 2009

Memòria



Aquesta és la meva paraula per el 2009. Veig com el temps passa i hi ha moltes coses que no he explicat als meus fills, poder perquè encara són massa petits per escoltar les meves històries quotidianes. De manera que estic decidida a escriure-les. És una bona manera de trobar-me amb la meva pròpia història, d'analitzar-la i de mirar-me-la de lluny, veient-la amb simpatia i pensant que el Pol o la Berta la llegiran, o no...
Bé, que si la reina ha escrit les seves memòries, jo no seré menys, i escriuré les meves, això si, fent scrapbooking.
He pensat fer-ho amb scrap digital o híbrid, però de moment aquesta és la primera pàgina del que serà el meu "Tribut a la Memòria". És un layout digital de mida 20x30cm. És una mida fotogràfica perquè la vull imprimir a la botiga de fotos. He utilitzat freebies de 2peas i de Shabby Princes, la papallona és de After 5 , les targetes de bingo són de Jenni Bowlin però escanejades i les fonts són la Amprior i la Fling LET.

2 comentaris:

  1. És molt bona idea això d'escriure tot allò que t'agradaria que els altres sabessin. M'agrada molt el titol.

    ResponElimina
  2. Me encanta la idea. Me recuerda a cuando se transmitían las historias oralmente, de padrres a hijos. Además, con el añadido de las fotos, lo enriquecemucho.

    Me lo apunto!1

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails