diumenge, 16 de novembre del 2008

A punt per la Creativa







La setmana que ve es celebra la fira Creativa a Barcelona. És una trobada d'un cop a l'any i una bona ocasió per veure tot el material d'scrapbooking que es comercialitza a Espanya, i també fora d'Espanya, ja que hi ha algun expositor francès. El millor de tot, però, és que podré veure moltes persones que normalment veig a través del seus blocs, i poder podrem saludar-nos i fer-la petar una miqueta.
Ara fa un any vaig anar tota sola a Creativa, em vaig apuntar al taller d'iniciació a l'scrapbooking i el de 1 hora un àlbum, em vaig comprar el meu primer llibre de l'Ali Edwards i vaig tornar a casa com si haguessin passat els Reis.
Després d'un any, espero Creativa d'una manera molt diferent, però amb la mateixa il.lusió. He avançat la preparació dels meus Kits de Projecte MdeMini de Desembre i de Gener, de manera que així els podreu veure i comprar a la fira, i també venir a Sabadell a fer el Taller. Tota la informació la teniu aquí. Espero que us agradin.

6 comentaris:

  1. quina idea el calendari, m'encantaaaa, aiii m'hauras d'explcar que tal va l'encuadernadora que crec que la necessito per poder viure jajajaj
    Jo aquest any també vaig en aquest plan, preferixo veure a totes les conegudes "cybernèticament" que no comprar coses, que crec que totes ja coneixem... tinc moltes ganes de que arribi. Ja farem un cafetó o dos jejeje

    ResponElimina
  2. Maica me encantan tus álbumes y tu estilo. Estás que te sales. Mucha suerte en creativa. Besos,Cuchy

    ResponElimina
  3. Has estst treballant de valent i a m és amb uns resultats preciosos. Ja ens veurem a la fira. Jo ja en tinc unes ganes!

    ResponElimina
  4. Te deseo desde aquí que la feria sea todo un exitazo y que estos minis sean uno de los productos estrella! Te lo mereces!
    Besooos

    ResponElimina
  5. Maica, tinc ganes de que sigui divendres per veure els teus kits en directe, segur que son magnífics, espero trobarte i poder fer un café.
    petonets ,
    Carmen

    ResponElimina
  6. El año pasado "iniciación" y este año "consagración" como gran diseñadora de MInis. Es sin duda una gran cambio, no?
    Pásalo muy bien y seguro que tendrás un gran éxito con tus minis porque son preciosos.
    Besitos.-

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails