dimecres, 29 d’octubre del 2008

Imatges d'Advent

















Advent significa vinguda, és el temps de preparació del Nadal, i de la vinguda de Crist. Però realment sembla un compte enrere per la fi del mon. Tot son preparacions, plans, organitzacions, compres, festes.
Però en el fons m'agrada molt, i aquest Nadal penso gaudir-ne de debò fent scrapbooking, per a mi i per altres.
He fet aquest mini pensant justament en aquests dies de preparació : penso que cada dia te una cosa especial i cal deixar-ne constància.
He seguit l'idea que ja vaig veure a l'Ali Edwards l'any passat i ara torna a preparar, amb un espai per cada dia. El meu disseny, però, és molt més convencional i està pensat només per l'Advent, ja que per les festes de Nadal, Cap d'any i Reis estic preparant un altre àlbum.
He utilitzat la col.lecció Roxbury d'Scenic Route per fer les 24 pàgines, i al darrera de cada una hi he estampat el segell de Hero Arts-Adventure Journal, per posar el comentari del dia. I després, darrera de cada un he posat un full per enganxar-hi la foto del dia, d'aquesta manera ens queda a l'esquerra el comentari i a la dreta la foto.




També he fet dos decoracions per arbre de Nadal, amb Manila tags. Com podeu veure, m'he inspirat una mica en la Donna Downey i en el Tim Holtz.

6 comentaris:

  1. Buuuuuaaa quina passada, m'agrada molt la idea del ninot partit amb les etiquetes, és geniiiiaaal.
    I el mini és guapissim, els papers maquiiiisims.

    ResponElimina
  2. El primer que he fet, buscar el teu blog amb el meu esmorzar davant. L'àlbum d'advent: una idea fantàstica i a més amb uns papers molt adequats a l'època i els tags magnifics. M'agrada sobre tot el del ninot de neu tallat a trossos.

    ResponElimina
  3. Cada vez me gusta más lo que haces,de verdad; y los m.a. me encantan.
    Saludos. Nat

    ResponElimina
  4. Que maques!!!!! tan delicades i perfectes, ets un 10 Maica per a mi,
    m' encanta la teva feina, facis el que facis sempre em sorprens per la teva qualitat de feina.
    petonets,
    Carmen

    ResponElimina
  5. El mini es una idea estupenda. Te la copio ;). Y los tags son geniales. Nada que envidiar a Tim y a Donna

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails