dimecres, 8 d’octubre del 2008

Documenting 1 Week











Totes les fotos al Flickr.


La setmana passada vaig estar seguint la proposta d'Ali Edwards que podeu veure aquí. Es tractava, com poder ja sabeu, de documentar una setmana de la nostra vida, amb fotos, paraules i papers.
Aquest és el resultat. L'experiència ha estat molt especial. D´ una banda penso que és una bona oportunitat per fer un dels temes que l'Ali Edwards va estar donant a la Creating Keepsakes University des del 2005 fins el 2007. Per altra banda penso que realment és un exercici que val la pena realitzar. Comences el dilluns anant amb la càmera a tot arreu i sense saber que fer, amb una llibreta per apuntar i un sobre per posar-hi papers, i a poc a poc prens consciència de que fas coses a cada moment, coses que es repeteixen poder cada dia i de les que en vas deixant constància amb les fotos, com dient : "avui és dilluns i estic aquí". I després mires les fotos i t'adones de que és la teva vida i que tu hi surts reflectida. És una sensació especial. Després ve la part d'escriure i els papers : jo he fet un resum de cada dia, sense voler fer una cosa molt extensa ni massa profunda, simplement coses senzilles i diàries. I els papers són papers de l'escola, algun e-mail, alguna etiqueta de roba, comptes del mercat i uns papers escrits pel meu pare.


Després de tota la setmana, del 29/9 al 5/10 avui he acabat l'àlbum. Les tapes les he tret d'un calendari que va venir d'Alemanya.
Totes les meves fotos estan retallades a 4x4cm i col.locades amb el Photoshop en un full de 15x29,7cm. Cada foto està definida amb una paraula. Darrera he imprès el que tinc escrit a la meva llibreta corresponent al dia de les fotos.
La decoració és molt simple i es repeteix. Poso el dia de la setmana estampat amb Stazon, i al darrera hi ha una tira de paper que va de dalt a baix, i el número del dia, mes i dia de la setmana altre cop.


10 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Realment és un exercici molt especial i que val la pena fer. L'àlbum t'ha quedat molt bé. Aquest format li dona elegància i el disseny és molt sobri. Definiria el projecte com a elegant. Com sempre fantàstic!

    ResponElimina
  3. Qué bonic Maica, sempre sorprens amb coses molt maques i treballades. M' agrada molt aquest àlbum. Quina gràcia veure reflectit el dia que vam fer el crop a casa teva!!!!!
    Carmen

    ResponElimina
  4. La propuesta de Ali es fantástica, todo un ejercicio de creatividad y tu proyecto da buena fe. Te ha quedado genial! M.Carmen

    ResponElimina
  5. Llegeixo el teu blog des de fa un temps i mai t'havia deixat cap comentari... visitant el blog de l'Ali Edwards he vist que havia publicat el teu treball i m'ha fet molta il·lusió per que m'encanta tot el que fas i la manera tan generosa en que ho comparteixes, així que de veritat mooooltes felicitats!!!

    ResponElimina
  6. Maica,
    ja he vist que la Ali Edwards ha penjat el teu àlbum de la setmana. Felicitats.

    ResponElimina
  7. I love your week album !
    Congratulations !!!

    ResponElimina
  8. Que guay!! Te ha quedado genial!! Y además, Ali lo ha seleccionado para publicarlo, quina pasada, nena!!

    Estoy muy contenta!! Caalunya al poder!!, (je, je)

    ResponElimina
  9. I don't have a clue what anything says, but I love the design you used for Ali's Week in the Life project. I'm going to use it for mine. Thanks for the inspiration. :-)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails