diumenge, 13 de juliol del 2008

La Júlia fa 2 anys












Aquesta setmana he estat fent un encàrrec per la meva germana Judith. Consisteix en unes targetes d'invitació per la festa d'aniversari de la meva neboda Júlia, que l' 1 d'agost farà 2 anys, també una caixeta com la que vaig fer per el Pol, amb decoupage, per posar-hi les bossetes de Lacasitos que portarà a la guarderia, i finalment un petit mini-àlbum (aproximadament de 10x15) perquè hi enganxin les fotos de la seva festa, de la decoració, els convidats i regals, i també fulls en blanc, on jo li he escrit una dedicatòria, pensant que poden servir perquè la Judith escrigui com va ser la festa, de manera que ella ho pugui llegir d'aquí un temps.
La tapa del mini-àlbum també l'he fet amb decoupage, per coordinar-la amb l'estampat de la caixa, però les altres cares ja les he folrat amb cartolina de Bazzill amb textura, i amb papers de My Mind's Eye i Basic Grey, i detalls amb paper de Sassafras.
M'agrada molt que tot segueixi una coordinació, per tant el color taronja fa d'enllaç entre les tres coses, també la forma de la meva "scalloped punch", i també les fotos de la Júlia, que també es repeteixen en el mini.
El que inicialment era un encàrrec ha sigut per mi un regal molt especial, fet amb tota la meva estimació cap a la Júlia i també cap als seus pares. Em fa sentir molt feliç saber que els hi ha agradat.



3 comentaris:

  1. T'ha quedat preciós. La combinació de colors i la idea és genial. M'encanta.!

    ResponElimina
  2. Ostras Maica!! Es una pasada. Yo tengo que hacer también las invitaciones para el cumple de mi nene que también cumplirá 2 añitos a finales de agosto. Bueno lo dicho que me encanta!!!

    ResponElimina
  3. Eiii ja ho he vist al flickr però t'ho torno a dir, fas una feina suuper acurada i m'encanta que tot estigui tan ben coordinat. T'ha quedat tot perfecte. Quan la Júlia sigui una mica més gran i vegi el que li vas fer alucinarà i li encantarà.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails