dissabte, 19 de juliol del 2008

Dies Separats



Aquesta pàgina l'he fet per mostrar el resultat del que explico en el meu últim post sobre Foto Xop i pinzells.
Aquestes fotos estan fetes fa pocs dies, i ara que estem el Joan i jo sols a casa, amb els nens de colònies, he tingut la necessitat d'expressar una mica el fet de ser un grup, una família, un conjunt , que de vegades es separa i després es torna a reunir. M'agrada la meva vida de parella, i també m'agrada aquesta vida familiar que fa que passem del tu i jo al nosaltres.
Segueixo practicant amb la mida 8,5x11", que cada cop m'agrada més que la de 12x12", i també compagino el títol amb segells , amb el processador de text per el journaling, i el pinzell de Photoshop amb la meva lletra. La "D" de la paraula dies és un clip que venia amb un dels kits de Freehandscrap, el paper és de Love Elsie i els segells són un abecedari de Pink Paislee.

4 comentaris:

  1. Hola Maica,
    trobo que tens tota la raó amb la mida de les pàgines. Trobo que queda molt bonic i molt equilibrat i que el que és important és que cada un usi el que s'usa allà on viu.
    La idea d'estar sols i amb els nens lluny la comparteixo perfectament ja que nosaltres també ens falta bastanta part del personal.
    La foto de la ombra familiar, sugerent i molt adequada als sentiments actuals. Fantàstica

    ResponElimina
  2. M'encanta aquesta pàgina.
    Desprèn molt d'amor i un "nosequè" que m'agrada moooolt.

    Els colors son molt estiuencs.
    Un altre petó!!

    ResponElimina
  3. Que maco aquest LO, m' agrada tot, la foto de l' ombre, la tira de les lletres, el texte, es maquíssim, ja en tens un quants eh!! i no sé quin mitllor!!!!!!
    petonets,
    Carmen

    ResponElimina
  4. De verdad, me quedo sin palabras. Es que me gusta todo lo que haces,.. TODOOOO!!
    Espero que los peques lo hayan pasado genial y vosotros también.
    Besotes

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails