dissabte, 12 d’abril del 2008

Tu, només tu i un esperit senzill




Aquesta pàgina correspon és la primera del mes d'abril, per el concurs de plantilles de la Mireia Carbonell.
Descarregant les fotos de la meva càmera vaig descobrir aquestes tres : la Berta se les havia fet ella mateixa, estirada al sofà. Ella és així, passa de tot i riu amb tot. Espero que aquest esperit senzill que ha heretat del seu pare no li marxi mai. I que gaudeixi de tots els seus moments. Quan va veure la pàgina acabada va somriure i va dir que li agradava molt, amb la seva senzillesa de sempre i una rialleta de "protagonista".


Ha coincidit que he rebut un kit (el primer que he comprat). És de Freehandscarps. Porto un parell de mesos veient els kits que fa, i finalment m'he decidit per el del mes d'abril. El paper és un full d'American Crafts de la serie A la Carte- French Onion, de doble cara, i després a sobre li he posat una transparència de Luxe Designs que és la Ornate Frame. El tag és de Maya Road-Office Sheers, amb les lletres de Doodlebug- adhesive chipboard sugar coated del Hopscotch alphabet. Les lletres de colors són de les adhesives de cartolina normal, de American Crafts - Sotheby's. Finalment he posat un tros de rub-on de Jenni Bowlin Studio - Borders 1.

5 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Vaya bicho!!! Pero, está genial plasmar esos momentos de"locura". Ojalá que le duren siempre. Y que algo se nos pegue a nosotras, ja, ja!! Aunque ya estamos en el camino.
    Besotes

    ResponElimina
  4. Qué fotos tan divertidas!!! Muy buen trabajo!!!!!!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails