divendres, 7 de març del 2008

Riu



Aquesta pàgina l'he fet seguint les pautes del Concurs de Plantilles del mes de Març de la Mireia. Deixe'm-ho en que he seguit algunes pautes. Sobretot el que crec és que és una bona forma de començar una pàgina.
La meva germana Judith m'envia sempre moltes fotos de la Júlia, i jo me les miro i de més d'una sempre busco treure-li alguna cosa que no es veu al primer cop d'ull. Òbviament la Judith li veu tot a la primera, però a mi m'agrada jugar amb el Photoshop (o més que jugar, barallar-m'hi).
En aquest cas he duplicat la foto amb una nova capa, i d'aquesta he retallat la silueta de la Júlia, he fet la selecció inversa i he borrat tot el fons que te ella ; llavors la primera capa l'he desenfocat amb el desenfoc gausià. Totes les càmeres tenen l'opció de retrat per fer aquests efectes, però crec que el model ha d'estar quiet.
Sigui com sigui, jo volia ressaltar la imatge de la Júlia, perquè penso que l'expressió de la seva cara transmet molta il.lusió.
Aquesta expressió m'ha suggerit el títol, ja que aquest somriure feliç sembla dir moltes coses, sense ser una gran rialla. El comentari de l'etiqueta vol reflectir el moviment del gronxador, com un balanceig.
També suposo que al pare de la Júlia li agradarà aquest nom.

He utilitzat els següents materials : de base una cartolina de 8,5x11 de Bazzil Basics-Light corduroy texture. El paper blau és un freebie de 2peas. Les lletres són de Basic Grey-obscure elbow, i els hi he fet un emboss amb el Distress e.p. de Tim Holtz-broken china. La butxaca i la I amb un freebie de la Mireia, així com l'etiqueta. L'etiqueta l'he imprès amb cartolina beige i l'he tintat una miqueta amb el Distress ink pad del Tim Holtz-antique linen. La cinta de la butxaca és de Crate Paper, i els embellidors de Love Elsie.

2 comentaris:

  1. Una vegada més...Moltes gràcies! m'agrada molt el què fas, i això ja sembla un vici sempre mirar el teu blog per veure quina creació nova hi ha.
    NO paris no paris!!! ;-)

    Ju's

    ResponElimina
  2. nena!

    preciosa! una plana preciosa! m'encanta com fas les fotos!

    GENIAL!!

    petonets

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails