dimecres, 12 de desembre del 2007

Nadal by me




Quan era petita el meu pare enviava un "christmas fotogràfic" (ell l'anomenava així) als amics i família, i me'n donava alguns perquè jo els dones a les meves companyes de l'escola. Estic parlant dels anys 70, per tant era un tipus de felicitació molt poc usual.
Felicitar el Nadal amb una foto ha estat sempre per a mi una manera de contacte més directe, personal i íntima, fugint de les típiques i repetides frases i les targetes de Unicef (i que consti que no hi tinc res en contra)
També és, com no, un petit repte : veig any darrera any com aprenc coses noves i com evoluciona el meu treball i la meva manera d'expressar-me.
I també veig com canvien els meus fills.
Aquest any he volgut reflectir en el meu disseny aquesta protesta permanent que tenim sempre quan arriba el Nadal : masses coses en poc temps i masses necessitats innecessàries. A més aquest final d'any serà dur i difícil, per tant només ens queda pensar que "per damunt de tot és Nadal".

La postal està feta amb el Photoshop Cs2. La mida és 30 x 10 cm., i amb fendit a la meitat. Són dues fotos, que he enganxat després amb cartolina adhesiva de doble cara. La impressió s'ha fet a través de minilab a Foto Estudio Damian de La Llagosta.
He utilitzat els freebies següents :
Lovehearts Paper de Rhonna Farrer - 2peas
Lovestripes Paper de Rhonna Farrer - 2peas
La font és la Adler.

2 comentaris:

  1. Hola Maica
    Aqui descubriendo tu blog y tus creaciones
    Me gusta esta tarjeta tan grafica pero muy personal con las fotos de Berta y Pol
    Felicidades
    Saludos
    Mauri

    ResponElimina
  2. Querida Mauri,
    Gracias por tu comentario.
    Aprovecho para saludarte a ti y a todo el grupo de 1worldscrap por la difusión que estais haciendo del scrapbooking en España.
    Saludos.
    Maica

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails