dimecres, 29 d’octubre del 2008

Imatges d'Advent

















Advent significa vinguda, és el temps de preparació del Nadal, i de la vinguda de Crist. Però realment sembla un compte enrere per la fi del mon. Tot son preparacions, plans, organitzacions, compres, festes.
Però en el fons m'agrada molt, i aquest Nadal penso gaudir-ne de debò fent scrapbooking, per a mi i per altres.
He fet aquest mini pensant justament en aquests dies de preparació : penso que cada dia te una cosa especial i cal deixar-ne constància.
He seguit l'idea que ja vaig veure a l'Ali Edwards l'any passat i ara torna a preparar, amb un espai per cada dia. El meu disseny, però, és molt més convencional i està pensat només per l'Advent, ja que per les festes de Nadal, Cap d'any i Reis estic preparant un altre àlbum.
He utilitzat la col.lecció Roxbury d'Scenic Route per fer les 24 pàgines, i al darrera de cada una hi he estampat el segell de Hero Arts-Adventure Journal, per posar el comentari del dia. I després, darrera de cada un he posat un full per enganxar-hi la foto del dia, d'aquesta manera ens queda a l'esquerra el comentari i a la dreta la foto.




També he fet dos decoracions per arbre de Nadal, amb Manila tags. Com podeu veure, m'he inspirat una mica en la Donna Downey i en el Tim Holtz.

divendres, 24 d’octubre del 2008

Ara ve Nadal...








Tot i que encara falta, faig com la Sònia i la Carmen que ja fan coses . De moment aquests dos models de tarjetes. He utilitzat papers de 7gypsies, Scenic Route i Basic Grey, i cartolina blanca amb textura de Bazzill, la punch de EK Succes- Retro Flower i dos alfabets de Purple Onion : Garamouche i l'últim Homegrown Hospitality.

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Bon dia



Ha passat un any des de que vaig obrir aquest blog. Llavors, després de barallar-me una bona estona amb el Blogger vaig aconseguir penjar el meu primer post, amb una felicitació d'aniversari.
Avui torno a ser aquí amb la meva felicitació, tant simple, tant blanca, i tant especial.
Per molts anys Joan, per molts anys BertaiPolete.

dimarts, 21 d’octubre del 2008

Stories in Hand


M'acabo de registrar. No em podia perdre aquesta oportunitat. De fet la majoria de recursos que utilitzo de Photoshop les he aprés al seu Photoshop Friday. Ara només queda preparar la llista de materials que demana i esperar que arribi el dia 9.

divendres, 17 d’octubre del 2008

+ mes a mes











He fet una altra versió del Mes a Mes. La idea segueix sent la mateixa, però la presentació és molt diferent.
Això si, en aquest cas els papers tornen a ser els de Sassafras. He utilitzat 3 fulls , 1 per la tapa i el altres 2 per les pàgines interiors, i sis fulls de cartolina amb textura de 8.5x11". Els papers estampats els he anat alternant i així queda més dinàmic.
A la tapa he pensat que hi podia fer la introducció, amb una foto del nadó , nom i data de naixement. Després a cada full hi ha l'espai per la foto, una etiqueta petita per escriure-hi el mes en que estem, i l'altra grossa on apuntar-hi les dades del nadó que es volen recordar.
La tapa de darrera també està decorada amb un pastís d'aniversari.

dimarts, 14 d’octubre del 2008

Jana Mes a Mes












Altre vegada la meva neboda Jana és la protagonista. Fer scrapbooking amb fotos de nadons és tant fàcil !!!...
Aquest mini parteix d'una idea molt simple : una foto al mes i un àlbum per les fotos.
Consta de 13 pàgines. La primera fa d'introducció i les altres són una per cada mes. La nena va néixer al setembre, per tant la primera pàgina és la d'octubre i l'última és la del setembre (del 2009).
Com faig sempre segueixo un disseny bàsic que es repeteix : el mes de l'any, els mesos de la nena i la foto, que s'aniran posant a mida que passin aquests mesos. Al darrera de cada full he estampat : Pes, Talla i Altres coses. No es tracta d'un Carnet de Salut, sinó que està pensat per apuntar-hi les coses que va fent, la rialleta, la papilla, una dent, caminar..
Els papers són els de Sassafras i els adhesius i algun segell també. Els fulls interiors són d'un Llibre d'Actes, i per això es veu el segell del Jutjat. Se que pot semblar estrany fer-los sevir així, però jo tinc les meves raons nostàlgiques. També he utilitzat el pinzell de Photoshop de l'Ali Edwards amb el Today You. I ja per últim la decoració de cada full segueix una mica el moment de l'any, així l'octubre representa la caiguda de les fulles, gener les corones dels reis, abril les flors, juliol el sol, setembre el seu aniversari, etc.
La tapa és aprofitada, i a la finestra he preferit posar-hi el nom en comptes d'una foto. La N de Jana està pintada amb Crackle Paint i la resta és estampat. Per últim he enganxat els papers a la tapa amb Gel Medium, i també els he pintat per sobre.

dimecres, 8 d’octubre del 2008

Documenting 1 Week











Totes les fotos al Flickr.


La setmana passada vaig estar seguint la proposta d'Ali Edwards que podeu veure aquí. Es tractava, com poder ja sabeu, de documentar una setmana de la nostra vida, amb fotos, paraules i papers.
Aquest és el resultat. L'experiència ha estat molt especial. D´ una banda penso que és una bona oportunitat per fer un dels temes que l'Ali Edwards va estar donant a la Creating Keepsakes University des del 2005 fins el 2007. Per altra banda penso que realment és un exercici que val la pena realitzar. Comences el dilluns anant amb la càmera a tot arreu i sense saber que fer, amb una llibreta per apuntar i un sobre per posar-hi papers, i a poc a poc prens consciència de que fas coses a cada moment, coses que es repeteixen poder cada dia i de les que en vas deixant constància amb les fotos, com dient : "avui és dilluns i estic aquí". I després mires les fotos i t'adones de que és la teva vida i que tu hi surts reflectida. És una sensació especial. Després ve la part d'escriure i els papers : jo he fet un resum de cada dia, sense voler fer una cosa molt extensa ni massa profunda, simplement coses senzilles i diàries. I els papers són papers de l'escola, algun e-mail, alguna etiqueta de roba, comptes del mercat i uns papers escrits pel meu pare.


Després de tota la setmana, del 29/9 al 5/10 avui he acabat l'àlbum. Les tapes les he tret d'un calendari que va venir d'Alemanya.
Totes les meves fotos estan retallades a 4x4cm i col.locades amb el Photoshop en un full de 15x29,7cm. Cada foto està definida amb una paraula. Darrera he imprès el que tinc escrit a la meva llibreta corresponent al dia de les fotos.
La decoració és molt simple i es repeteix. Poso el dia de la setmana estampat amb Stazon, i al darrera hi ha una tira de paper que va de dalt a baix, i el número del dia, mes i dia de la setmana altre cop.


Related Posts with Thumbnails