dimarts, 20 d’agost del 2013

Digi-total de juliol



Ja em teniu aquí de nou, amb les piles carregades, una bona dosi de sol i de lectura a sobre, i uns 3 quilos d'ensaïmada literalment engolits (i potser em quedo curta).
I un cop fetes les corresponents rentadores i rebut el meu regalet d'aniversari = comanda d'scrapbook directe de EEUU, m'intento posar al dia amb els Digi-total. Sort que el propòsit era fer-ne un al mes...

Aquest és el meu Digi-total de juliol. Cada mes faig una pàgina digital amb una foto/s que em resulten significatives. I aquesta vegada l'elecció ha estat clara : els retrobaments. Normalment em costa fer fotos de grup, per allò de no molestar, però les fotos son un gran record, i una manera permanent d'estar amb persones, família, amics... que veus molt poc. Malgrat les xarxes socials o els simples mails, on pots compartir el dia a dia, no hi ha res com una foto on comparteixes un instant, la proximitat, i també algun somriure. I més si penso que hi ha persones d'aquesta foto que feia anys que no veia, perquè viuen lluny.

Com sempre la resta del layout és decoració i una estona divertida posant i traient ombres, tipografia i decoracions varies. He utilitzat una plantilla de Ali Edwards, del seu kit Rounded Corner Templates, i l'he completat amb papers decorats diversos, del kraft amb textura al paper de flors que connecta amb els colors de la foto, i passant per un paper molt neutre que fa de fons. També segueixo volent imitar l'efecte del paper retallat amb una Cameo o similar. I la resta son petites decoracions, amb l'obligat "endavant", que és el meu OLW del 2013.

1 comentari:

  1. Tens raó, costa demanar a la gent que es col·loqui per fer una foto en grup, però i la il·lusió de poder-la mirar després?
    T'ha quedat molt bé!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails